Yapma be Hadise sende mi?

O Ses Türkiye’nin Güzel ve seksi jürisi Hadise magazin gündemine bomba gibi düştü. Meğer Hadise’nin yalanladığı aşk doğruymuş. Hadise de tıpkı Şahan Gökbakar gibi sevgilisinin evinden çıkarken görüntülendi, yani magazincilerden kurtulamadı.

Yapma be Hadise sende mi?

İşadamı Uğur Güven’le aşk yaşadığı iddialarını daha önceden yalanlayan Hadise’nin yalanı ortaya çıktı. Güzel ve seksi şarkıcı Hadise Uğur Güven’in Rumelihisarı’ndaki evinden ayrılırken objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı.

Milliyet Cadde’nin haberine göre; Hakan Baş’la yaşadığı kısa süreli bir ilişkinin akabinde ismi Uğur Güven’le anılan ve aşk iddialarını daha önce yalanlayan Hadise, önceki gün sevgilisinin Rumelihisarı’ndaki evinden çıkarken objektiflere takıldı ve böylelikle yalanı da ortaya çıktı. İkili, etrafta gazetecilerin olmadığına emin olduktan sonra Güven’in otomobiline bindi.

Tedbiri elden bırakmayan Hadise, otomobilin arka koltuğuna oturmayı da ihmal etmedi. Ayrıca Hadise’nin yakın çevresine “Aradığım aşkı Uğur’da buldum. Kör kütük aşık oldum” dediği Uğur Güven, daha önce Çiğdem Kayalı ve Saba Tümer’le de aşk yaşamıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz