Görüş Bildir

İlker Kaleli kimdir Beyaz Show'a katıldı

İlker Kaleli kimdir? Biz onu Son dizisiyle ekranlarda tanımaya başlamıştık, daha sonra Gökçe Bahadır ile Kayıp Şehir’de başrolde boy göstermiş ve Türk televizyon dizisi izleyicilerinin akıllarına kazınmayı başarmıştı. Ve son olarak Kanal D’de fenomen olmayı başaran Poyraz Karayel dizisiyle gönüllerde taht kurmuştu İlker Kaleli. İşte, İlker Kaleli kimdir? Sorusunun ayrıntılı cevabı…

İlker Kaleli kimdir Beyaz Show'a katıldı

EMRE ATEŞ

Kanal D’nin fenomen dizileri arasında üst sırada olan ve Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni Poyraz Karayel Dizisinin başrolü İlker Kaleli dün akşam Beyaz Show’daydı.

İLKER KALELİ BEYAZ SHOW'DA

Yıllardır ekranlarımıza konuk , yayın günü ve saati hiç değişmeyen program Beyaz Show’a dün İlker Kaleli konuk olarak katılmıştı. Hem de Burçin Terzioğlu ve Ataberk Mutlu ile. İlker Kaleli kimdir sorusunun cevabını merak edenlere ayrıntılı olarak anlatalım istedik.

Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla Beyaz Show’a konuk olan İlker Kaleli yakışıklılığıyla, duruşuyla, oyunculuğuyla hayran olunan ve örnek gösterilebilecek bir oyuncu.

İLKER KALELİ KİMDİR?                                                           

İlker Kaleli dün akşam Beyaz Show'a konuk oldu. Poyraz Karayel dizisiyle ile en sevilen oyuncu ve Google’da ismi en çok aranan oyuncu İlker Kaleli hakkında ayrıntılı bilgiler şöyle;

Yakışıklı oyuncu İlker Kaleli, 1983 yılında İstanbul’da dünyaya açmış gözlerini. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümü mezunu olan İlker Kaleli The London Academy Of Music And Dramatic Art’da oyunculuk ve drama üzerine eğitim almış.

İlker kaleli şu ana kadar sadece üç dizide oynamış ve gönüllere taht kurmayı başarmıştır.

Son, Kayıp Şehir ve Poyraz Karayel’de oynayan İlker Kaleli 2014’te “Silsile” isimli bir filmde de rol almıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi