Görüş Bildir

İşte Benim Stilim 15 Mayıs (bu hafta) kim elendi – Cevabı şok edecek!

İşte Benim Stilim kim elendi sorusunun yanıt bulduğu 15 Mayıs İşte Benim Stilim’de dün akşam büyük eleme heyecanı soluksuz izlendi. Ünlü menajer ve futbol yorumcusu Sinan Engin'in konuk jüri olduğu İşte Benim Stilim 6. Hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Bu hafta İşte Benim Stilim’de stil olamayarak elenen isim kim? Kimler tacı aldı, kim en az puan aldı? sorularının cevabı haberimizde…

İşte Benim Stilim 15 Mayıs (bu hafta) kim elendi – Cevabı şok edecek!

FIRAT AVCIL

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de ekranlarımıza konuk olan İşte Benim Stilim hayranı olanlar, her Cuma olduğu gibi 15 Mayıs Cuma gecesi de ekranları başına kilitlendiler. İşte Benim Stilim 15 Mayıs 2015 Cuma akşamı (dün akşam) heyecan doruktaydı. Çünkü İşte Benim Stilim bu hafta kim elendi, İşte Benim Stilim 15 Mayıs kim elendi? gibi soruların yanıt bulacağı akşamdı. Peki, İşte Benim Stilim’de bu hafta 6. Hafta 15 Mayıs 2015 kim elendi? İşte cevabı aşağıda...

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'de dün gece de inanılmaz bir eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar Gelin Olmuş Gidiyorsun formatında stillerini sergilediler. İşte Benim Stilim fanatiklerinin bir an olsun ekran başından ayrılmadığı eleme heyecanında yorumlar, dedikodular, tartışmalar, ne ararsanız vardı.

EN AZ PUAN ALAN CEREM

İşte Benim Stilim’de kimin eleneceği merakla bekleniyordu tabii ki. jüriden en az puan alan isim Cerem oldu. Arkadaşları Cerem'in karşısına Didem'i çıkardılar.

İşte Benim Stilim’in dün akşamki konuk jürisi ünlü menajer ve futbol yorumcusu Sinan Engin'di. Sinan Engin yaptığı yorumlarlar İşte Benim Stilim stüdyosunu kırdı geçirdi. Jüriye yöneltilen kim elensin sorusu ise şöyle yanıt buldu. Sinan Engin Didem, Kemal Doğulu Cerem, Uğurkan Erez Didem, Ivana Sert Cerem ve Nur Yerlitaş da Cerem dedi.

CEREM İŞTE BENİM STİLİM'E VEDA ETTİ

Vee İşte Benim Stilim bu hafta kim elendi, İşte Benim Stilim'e kim veda etti, sorusu yanıt buldu. İşte Benim Stilim 15 Mayıs Cuma akşamı Cerem Cüngüz elendi. Cerem herkesle vedalaştı.

KİM KİMİ SÖYLEDİ

Sinem : Didem

Ezgi: Sinem

Sima: Didem

Gülşah: Sima

Zeynep: Didem

Mihriban: Sinem

Çağla: Didem

Didem: Sinem

Şilan: Sima

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi