Görüş Bildir

İşte Benim Stilim bu hafta (17 Nisan) kim elendi?

Son zamanlarda en çok izlenen programlar arasında stil yarışma programları da yer alıyor. Birçok kanalda stil yarışması görmek mümkün ancak en çok izlenen TV8’deki İşte Benim Stilim. İşte Benim Stilim’de dün akşam büyük eleme heyecanı yaşandı, biliyorsunuz İşte Benim Stilim 2. Sezonunu da bitirip 3. Sezona başladı. İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Bu hafta İşte Benim Stilim’de stil olamayarak elenen isim bakın kim oldu?

İşte Benim Stilim bu hafta (17 Nisan) kim elendi?

EMRE ATEŞ

TV8’in en çok beğenilen ve izlenilen yarışma programlarından birisi de İşte Benim Stilim. Kendi hayran kitlesini oluşturmuş olan İşte Benim Stilim’de 17 Nisan akşamı heyecan dozu yüksekti. Çünkü İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elenecek, İşte Benim Stilim kim elendi? Gibi soruların yanıt bulduğu akşamdı. Peki, İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi? İşte cevabı…

İŞTE BENİM STİLİM BU HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim programında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. İzleyenlerin keyifli dakikalar yaşadığı ve neredeyse nefes bile almadan izlediği bölümde İşte Benim Stilim’de kimin eleneceği merakla bekleniyordu. O merak son buldu ve en az puanı alarak elenen isim Neda oldu. Evet, İşte Benim Stilim’de kim elendi sorusu yanıt buldu ve İşte Benim Stilim’de bu hafta Neda Poursaeid elendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi