İşte Benim Stilim'de bu hafta (22 Mayıs) Kim elendi? Şoke eden cevap

İşte Benim Stilim bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. 22 Mayıs İşte Benim Stilim’de dün akşam büyük eleme heyecanı yaşandı. Ünlü manken ve oyuncu olan Deniz Akkaya ile Murat Başol konuk jüri idi. İşte Benim Stilim 3. Sezon 7. Hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Bu hafta İşte Benim Stilim’de stil olamayarak elenen isim kim? Kim en az puan aldı, karşısına kim çıktı? sorularının cevabı haberimizde…

İşte Benim Stilim'de bu hafta (22 Mayıs) Kim elendi? Şoke eden cevap

RECEP KAYA

TV8'den evlerimize konuk olan İşte Benim Stilim 7. Haftada (bu hafta) her Cuma akşamı olduğu gibi eleme heyecanı yaşandı. En çok merak edilen soru ise İşte Benim Stilim 22 Mayıs kim elendi sorusuydu. Peki İşte Benim Stilim’de bu hafta dün akşam kim elendi? İşte cevabı... İşte Benim Stilim 22 Mayıs Cuma akşami performanslar sonrası en az puan alan isim Didem oldu ve didem eleme adayı oldu. Diğer yarışmacılardan ise Didem'in karşısına bir isim çıkarmaları istendi. Çoğunluk Zeynep'in adını verince Didem'in karşısına eleme adayı olarak Zeynep çıktı.

DİDEM Mİ ELENDİ ZEYNEP Mİ?

Eleme gecesi heyecanında artık sona gelinmişti ve İşte Benim Stilim'de bu hafta kimin eleneceği belirleniyordu. Jüriden oy çokluğuyla en çok gitmesi istenen kişi Didem oldu. Ve İşte Benim Stilim'de bu hafta (7.Hafta) Didem elendi.

JÜRİ NE DEDİ?

Murat Başol ve Deniz Akkaya: Didem

Nurella: Zeynep

Kemal: Zeynep

Uğurkan: Didem

Ivana: Didem

YARIŞMACILAR KİMİ ÇIKARDI

Mihriban: Zeynep dedi

Zeynep: Sima dedi

Gülşah: Zeynep

Ezgi: Zeynep

Çağla: Zeynep

Sinem: ezgi

Sima: zeynep

Şilan: zeynep

Kaynak: Diyarbakır Söz