Görüş Bildir

İzel naptın sen öyle, saçlar gitmiş!

Ünlü şarkıcı İzel Çeliköz, Gülben Ergen ile çektirdiği bir fotoğrafla görenleri hayrete düşürdü. Saçlarını kazıtan ve fazla kilosuyla göze çarpan İzel’in bir hastalığa yakalandığı öne sürülüyor. Peki İzel’e ne oldu? İzel naptın sen öyle, saçlar gitmiş!

İzel naptın sen öyle, saçlar gitmiş!

Uzun zamandır yeni albüm yapmayan ve sahnelerden epey uzak kalan İzel Çeliköz, Gülben Ergen’le yeniden stüdyoya girdi. Stüdyoda çekilen fotoğrafı ise sosyal medyada olay yarattı. Çok kilo aldığı, bu arada saçlarını da kazıttığı görülen şarkıcının bu hali, hastalık ihtimalini akla getirdi. Ancak kendisi yaptığı açıklamayla herhangi bir hastalığının olmadığını ve sağlığının gayet iyi olduğunu söyledi.

SEBEBİ HASTALIK DEĞİL, DEPRESYON

İzel’in şaşırtan görüntüsünün altında depresyonun yattığı ortaya çıktı. Son dönemde müzik dünyasından kopan, ayrıca istemeden kilo alan şarkıcının depresyona girdiği, bir gün kendi kendine evinde saçlarını kestiği, ardından kuaföre giderek tamamen kazıttığı öğrenildi.

“TATSIZ BİR DÖNEMDEN GEÇTİM”

Gülben’imin doğum gününde stüdyoda müthiş bir gün geçirdik. Müzikle iç içe olduğum her an daha iyiyim. Evet tatsız bir dönemden geçtim. Evet kilo aldım ve evet saçlarımı sıfıra vurdum. Dertlerimi kazıttım adeta. Beni şimdi görüp şaşıranları, yeni başlangıcımla daha da şaşırtacağım. Yanımda olan, olmayan herkese iyiyim diyor ve selam yolluyorum.”

Kaynak: Milliyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi