Bahçeli sert çıktı: “Döviz lobisi hizmetkârları...”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli açtı ağzını, yumdu gözünü. Bahçeli; "Rahat ve konforları için uçan sarayları kendilerine hak gören iflas etmiş zihniyetler, kahraman pilotlarımıza ise uçan enkazı layık görüyorlar" diye konuştu.

Bahçeli sert çıktı: “Döviz lobisi hizmetkârları...”

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açtı ağzını, yumdu gözünü. "Rahat ve konforları için uçan sarayları kendilerine hak gören iflas etmiş zihniyetler, kahraman pilotlarımıza uçan enkazı layık görüyorlar" açıklamasında bulundu.

>AA’nın haberine göre; MHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada Bahçeli'nin resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımlara da yer verildi.

>Bahçeli, "Dikkat ediyor musunuz, hep dardayız, sürekli düşüyoruz, ısrarla inişteyiz, her alanda, her kesimde irtifa kaybediyoruz ve yere çakılıyoruz" ifadelerini kullanarak açıklamasına şöyle devam etti;

>DÖVİZ LOBİSİ HİZMETKARLARI

>"Uçaklar düşüyor, umutlar düşüyor, bayrak düşüyor, vatan düşüyor, huzur düşüyor, ahlak düşüyor, Türkiye düşüyor" ifadelerini kullanan Bahçeli, Dolar’ın yükselişiyle ilgili de "Merkez Bankası ile kayıkçı kavgası yapan döviz lobisi hizmetkârları, milli paramızın değerini düşürüyorlar, dolara ve avroya selam duruyorlar" şeklinde ifade etti.

>"Normalde düşenin ayağa kalkması beklenmelidir. Fakat ne kalkan var ne de kalkmanın ümit ışığı. İçimiz oldu hicran, dışımız oldu hüsran" ifadesine yer veren Bahçeli, şunları kaydetti:

>"ZALİMLERİN KAPANINA DÜŞTÜK"

>"Üzülüyorum, düşmanların diline düştük, acınacak hallere düştük, fitnenin seline düştük, sonu bilinmeyen yollara düştük. Vefasızların tezgahına düştük, zalimlerin kapanına düştük, vatansızların tuzağına düştük, vicdansızların ve tefrikacıların çölüne düştük. Farkında mısınız, hiç çıkmıyoruz, hiç yükselmiyoruz, zirvelere doğru hiç kanat açamıyoruz. Sürekli uçurumdayız, sürekli diplerde geziyoruz. Merhum Necip Fazıl'ın dediği gibi, 'alın yazımız sanki yokuşlarda susamak.' Kaderimiz sanki haksızlık, adaletsizlik ve kötülüklerle sınanmak. Başkası düşünce 'çürük tahtaya basmasaydı' diyenler, kendileri hem düşürüp hem düşünce tahtanın çürüklüğünden şikayet ediyor."

Kaynak: Diyarbakır Söz