Çelik'in iddiası HDP Yüzde 8.8

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, son anket çalışmalarına göre AK Parti'nin oyunun yüzde 47'nin üzerinde olduğunu ve HDP'nin oyunun ise en fazla 8.8'e çıkabildiğini söyledi.

Çelik'in iddiası HDP Yüzde 8.8

 AK Parti Mersin'de aday adayları için temayül yoklaması yapıldı. Edip Buran Spor Salonu'nda yapılan temayül yoklamasında bin 982 kişi oy kullandı. Yoklamaya AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik de katıldı.

> "ANKETLERDE HDP'NİN ULAŞTIĞI EN YÜKSEK ORAN 8,8 ÇIKIYOR"

> AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik ise, bugüne kadar yaptırdıkları bütün anketlerde AK Parti'nin yüzde 45-50 bandı arasında olduğunu vurgulayarak, "47 ve üstü çıkaran kamuoyu anket çalışması yapan firma sayısı çok fazladır. Gerçekten profesyonel anket firmalarının yaptığı çalışmada çoğunluğunda yüzde 47'in üzerindedir. CHP yüzde 23-25 bandındadır, MHP 13-15 bandındadır. Bugüne kadar yaptığımız bizim anketlerde HDP'nin ulaştığı en yüksek oran 8,8 çıkıyor. Esas sonuçları sandık açılınca görülüyor. Mersin'deki durumda ortadadır. Burada AK Parti'nin 4 milletvekili var. Her seçimde bunu biraz daha öteye götürmek bizim hedefimiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz