Görüş Bildir

Demirtaş’tan ince hareket: Hanımefendiye nazik davranın!

Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Balıkesir mitinginde bir kadının protesto gösterisinde bulunması, mitingdekileri şaşkına uğratırken, Demirtaş’ın ince bir davranışta bulunması takdir edildi.

Demirtaş’tan ince hareket: Hanımefendiye nazik davranın!

HDP Balıkesir mitinginde halka seslenen Selahattin Demirtaş’ın konuşmasını bir kadın protesto etti. Bunun üzerine HDP lideri "Sakin olun arkadaşlar, sakin olun protesto herkesin hakkı, protesto hanımefendinin de hakkı. Hanımefendiye nazik davranılsın arkadaşlar. Güvenlikçi ve koruma arkadaşlar, lütfen hanımefendiye nazik davranılsın” diye konuştu.

HDP (Halkların Demokratik Partisi) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Kuvayı Milliye Meydanı'nda halka sesleneceği miting öncesi olaylar da çıktı. Miting için Balıkesir'in çeşitli ilçelerinden gelen HDP'li gruplardan bazı kişiler üzerlerinin aranmasını istemeyince kısa süreli tartışma yaşandı.

" NAZİK DAVRANIN, PROTESTO ONUN DA HAKKI"

Bir kadın, kürsüde halka seslenen Selahattin Demirtaş'ı protesto etti. Bunun üzerine HDP Lideri "Sakin olun arkadaşlar lütfen sakin olun. Protesto onun da hakkıdır. Düşüncelerini ifade etmek hanımefendinin de hakkıdır. Provokasyona gerek yok. Lütfen sakin olun. Hanımefendiye nazik davranılsın arkadaşlar. Onun da hakkı. Güvenlikçi arkadaşlar lütfen hanımefendiye nazik davranılsın. Onun da hakkıdır saygı duyalım lütfen. Provokasyona gerek yok sakin. Mitingimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Heyecanımızı, coşkumuzu hiç kaybetmeden devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi