Hizmeti öncü kılmalıyız!

Memur-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Yunus Memiş, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Galip Ensarıoğlu'nu ziyaret etti.

Hizmeti öncü kılmalıyız!

Memiş, beraberinde Sağlık Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Diyanet Sen Şube Başkanı Ömer Evsen ve bazı sendika üyeleriyle seçim bürosunda ziyaret ettikleri Ensarioğlu'na başarı diledi.

SEÇİM BÜROSUNA ZİYARET

Memiş, burada yaptığı açıklamada, daha önce Diyarbakır'da isteilen hizmetin yapılmadığını savunarak, "Tamamen siyasi yönünde hareket edildi. Çevremizdeki birçok il bizden ileri durumda. Diyarbakır'a iyi biz hizmet yapabileceğinize inandığımız için her yönüyle Diyarbakır'ın menfaati için tüm Memur-Sen ailesi olarak sizlerin yanında olacağız. Halkın iradesinin sandığına yansıması için de her türlü desteği sunacağız" dedi.

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ensarioğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 30 Mart'taki yerel seçimlerin sıradan bir seçim olmadığını söyledi.

"30 Mart yerel seçimi Diyarbakır'ın kaderinin değişeceği, Diyarbakır'ın iradesine sahip çıkacağı ve Diyarbakır'ın hizmet edenleri ve hizmet etmeyenleri ayıracağı" bir seçim olacaktır" ifadelerini kullanan Ensarioğlu, Diyarbakır'ın belediyecilik alamında geride olduğunu belirtti.

Ensarioğlu, "Siyaseten projesi olan bu kentin bu ülkenin huzuru ve barışı için çalışan, bu kentte aidiyeti olan, hizmet sevdası olan insanları artık bu kentin hizmetkarlığa layık göreceği inancındayız. İnşallah 30 Mart'tan sonra herşey değişecek" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz