BÜYÜKŞEHİRDEN DEMİRBAKAN SÜRPRİZİ

Daha önce anlaşmaya varılan Aygül’den vazgeçtiği öğrenilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un Coşkun Demirbakan ile el sıkıştığı bildirildi. Diyarbakır’a gelip yönetimle anlaşan Demirbakan’ın ekibi Diyarbakır’dan olacak.

 BÜYÜKŞEHİRDEN DEMİRBAKAN SÜRPRİZİ

AYGÜL OLMADI DEMİRBAKAN GELDİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da günlerdir merakla beklenen teknik direktör sorunu bir türlü çözülemezken, önceki gün yeni bir sürpriz yaşandı. Daha önce görüştüğü bir çok teknik adam arasında Muammer Aygül’le anlaşan ancak yönetimde yaşanan görüş ayrılıkları nedeniyle bu ismi kamuoyuna deklare etmeyen Büyükşehir Belediyespor, Coşkun Demirbakan’la masaya oturdu. Diyarbakır’a davet edilen Demirbakan’la yapılan görüşme olumlu geçerken, tarafların şartlarda anlaştığı bildirildi.

YARDIMCI ANTRENÖRLER  DİYARBAKIR’DAN

Yönetimin ‘Yardımcı Antrenörler Diyarbakır’dan olacak’ şartını kabul eden Demirbakan’ın daha sonra Diyarbakır’dan ayrıldığı öğrenildi. Büyük bir aksilik çıkmadığı takdirde Demirbakan ismi hafta başında kamuoyuna açıklanacak.

Diyarbakırspor’u 2 dönem çalıştıran Demirbakan, 1999-2000’de Antalya’da finalde Ç.Rizespor’a yenilerek Süper Lig’e taşıyamadığı Diyarbakırspor’u 2008-2009 sezonunda Bank Asya 1.Ligi’nden Süper Lig’e taşıdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz