Görüş Bildir

Juninho sözleşmesini feshetti

Yeşil kırmızılılara büyük umutlarla gelen Juninho, PTT 1'inci Ligi'nde 27 maçta 4 gol atabildi.Mayıs 2016'ya kadar mukavelesi bulunan Brezilyalı futbolcu içinKarşıyaka, geçen sezon başındasözleşmesine2 taraf için deçıkış hakkı koymuştu.

 Juninho sözleşmesini feshetti

Sözleşmesi biten Kahe'yle de yeniden anlaşmayacak olan Karşıyaka'nıntüm yabancılarını değiştireceği bildirildi.Yeşil kırmızılılarda devre arasında Ofoedu, Berkan, Deniz, Loriya, ikinci yarıda da Shukurov, Ahmet ile Mehmet Sıddık, sezon bitmeden ayrılmıştı. Alacakları için Federasyon'a başvuran Mehmet Sıddık, serbest kalmayı bekliyor.
Kadroyu tepeden tırnağa yenileyecek Karşıyaka'da İstanbul'da transfer görüşmelerini yapan işadamı Erdal Acar ve ekibinin yanı sıra yönetim de Bucaspor'ran sağ açık Zafer Çevik, Samsunspor'un stoperi Tuna Üzümcü'yü listeye aldı.
KARŞIYAKA 3 KOLDAN
Karşıyaka'nın yeni yönetimi hukuk kurulu, müze kurulu ve teknik kurul oluşturarak 3 koldan çalışmalara başladı. Hukuk kurulu yeni tüzük oluşturup yeni statla ilgili davalara müdahil olacak. Müze kurulu, depolarda saklanan kupa ve şiltleri ortaya çıkarıp kulüp müzesi yapılana kadar Dr.Bülent Zeren'in spor müzesinde sergilenmesini sağlayacak. Teknik kurul ise Sasalı'da yapılması planlanan yeni tesis ve Çiğli Tesisleri'ne yapılması düşünülen spor salonlarıyla ilgili çalışacak.

FOTOĞRAF

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi