Adanaspor, Şanlıurfa'ya sıkı hazırlanıyor

PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor, pazar günü evinde oynayacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını devam ediyor.

Adanaspor, Şanlıurfa'ya sıkı hazırlanıyor
Osman Yereşen Tesisleri'nde çalışan turuncu beyazlı takımda hedef son haftalarda devam eden çıkışı sürdümek. Takımda Olcay ve Berk dışında sakat oyuncu bulunmazken, teknik direktör Güvenç Kurtar oyuncuları ile her hafta olduğu gibi genel bir toplantı yaptı.
Isınma hareketleri ile başlayan antrenman koordinasyon ve dayanıklılık çalışması ile devam etti. Futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlenirken Nduka'nın takıma çabuk uyum sağlaması da gözlerden kaçmadı.
İkinci yarının ilk maçını oynayacak olan Adanaspor ligin ilk maçında Şanlıurfaspor'un sahasının bakımda olması yüzünden Elazığ'da oynanan maçı 2-1 kaybetmişti.
OLCAY TURHAN İYİLEŞİYOR
Sakatlığı nedeni ile uzun süredir sahalardan uzak kalan Olcay Turhan'ın kısa bir süre sonra antrenmanlara başlayacağı açıklandı. Bel fıtığı teşhisi ile yaklaşık 1,5 aydır tedavi gören genç futbolcunun 2 gün içinde takıma katılması bekleniyor. Futbol oynamayı çok özlediğini söyleyen Olcay, "Allah hiçbir futbolcuya sakatlık vermesin. Uzun bir tedavi sürecimin sonuna geldik. Sağlık ekibinin raporu doğrultusunda takıma katılacağım. Son haftalarda ard arda alınan sonuçlarla kendimizi bulduk. Şanlıurfaspor engelini de aşarak hedefimizi yükseltmek istiyoruz" dedi.
BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Şanlıurfaspor - Adanaspor maçının bilet fiyatları da açıklandı.
Buna göre biletler; Kale arkası 5, maraton 12.5, kapalı üst 20, kapalı alt 15 TL'den satışa sunulacak. Maç günü saat 14:00'de seyirci girişi başlayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz