Görüş Bildir

Adanaspor'a İmar A.Ş. talip

PTT 1'inci Lig'de ekiplerinden Adanaspor'da kulüp başkanı Bayram Akgül ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü arasında kulübün devriyle ilgili ilginç diyaloglar yaşandığı bildirildi.

Adanaspor'a İmar A.Ş. talip
Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü'nün (Adana Demirspor inşallah bu yıl Süper Lig'e çıkar. Adanaspor'u da versinler seneye Süper Lig'e çıkarmazsam namerdim) tweetinin ardından Bayram Akgül, sosyal medya hesabından, "Seçim öncesi aldığınız 50 bin lira kombine parasını ödeyin, gelin sonra Adanaspor taraftarına hesap verelim. Seçim öncesi eşit olacam dediniz, şimdi seneye, diyorsunuz" tweetleri attı.
KULÜBÜN HİSSELERİNİ DEVRETMEYE HAZIRIM'
Bu sabah Adana'da bir yerel radyonun programına bağlanan Bayram Akgül, burada Hüseyin Sözlü ile aralarında geçen diyaloglarla ilgili açıklamalarda bulundu. Canlı yayından ayrılmasının ardından bazı internet sitelerinde Bayram Akgül'ün, "Eğer halka arz edilecekse ben kulübün hisselerini belediye aracılığıyla devretmeye hazırım. Aytaç Durak zamanından beri bunu söyledim, fakat bazı çevreler buna yanaşmadı. Eğer Hüseyin Sözlü ortalığı bulandırmak yerine söylediklerinde samimi olacaksa konuşmaya hazırım. Adanaspor'un tüm şirket hisselerini halka arz etmeye hazırım, yoksa da kimse bu konu hakkında konuşarak ortamı germesin" sözleri yer aldı.
'İMAR A.Ş. KULÜBÜ ALMAYA HAZIR'
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından yeniden açıklama yapan Hüseyin Sözlü, Adanaspor'u Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan İmar A.Ş.'nin almaya hazır olduğunu söyledi. Sözlü, şu tweetleri attı:
"Bayram kardeşim televizyonda dediklerimi yeniden izle, şahsına da Adanaspor'a da söylediğim samimi ifadeler kayıt altındadır. İmar A.Ş., Adanaspor'u devralmaya hazır."
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi