Görüş Bildir

Alex Teixeira, Fenerbahçe hakkında iddalı konuştu

Shaktar Donetsk'in oyuncusu Alex Teixeira Fenerbahçe hakkında iddalı konuştu

Alex Teixeira, Fenerbahçe hakkında iddalı konuştu

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Shakhtar Donetsk'in en önemli isimlerinin başında gelen Alex Teixeira, karşılaşmayla ilgili oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"EKSTRA MOTİVASYONA İHTİYACIMIZ YOK"

Bu maç için extraxmotivasyona gerek duymadıklarını ifade eden Teixeira, "Avrupa'da sezonu bu maçla açacağız. Bu maç için extra bir motivasyona ihtiyacımız yok. Sahaya çıkıp maça odaklanacağız ve istediğimiz sonucu almak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

 Alex;

"EN KORKUNÇ TAKIM DEĞİL"

Fenerbahçe'den korkmadıklarını ve Shakhtar Donetsk'in daha güçlü bir takım olduğun da sözlerine ekleyen 25 yaşındaki Brezilyalı yıldız, "Şahsen Fenerbahçe'nin bu turda karşılaşabileceğimiz en korkulacak takım olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe tabii ki güçlü bir takım ama biz daha güçlü bir takımız. Bizim en büyük artımız bir takım olmamız. Rakibimiz Robin van Persie dahil çok fazla oyuncuyu transfer etti ama henüz resmi maç oynamadılar" yorumunda bulundu.

"AKILLI STRATEJİYLE GALİP GELECEĞİZ"

Kuralar çekildiğinden beri bu maça hazırlandıklarını aktaran orta saha oyuncusu, "Vitor Pereira'nın agresif ve iddialı bir teknik adam olduğuna şüphem yok. Biz öncelikle kendi gücümüzü göstermeliyiz. Akıllı bir strateji ile Fenerbahçe'yi yeneceğimizi düşünüyorum. Kuralar çekildiğinden beri çok sayıda video izledik ve rakibi yeteri kadar analiz ettik" değerlendirmesinde bulundu.

"F.BAHÇE'NİN STRATEJİSİ BİZE AVANTAJ SAĞLAYACAK"

Son olarak Fenerbahçe'nin oyun stratejisinin kendileri için avantaj olacağını söyleyen Alex Teixeira, "Rakibimiz hücum oynamayı seviyor bu maçta da aynısı olacaktır. Biz de bunu avantaja çevirmek istiyoruz. Fiziksel olarak çok iyi hazırlandık. Oldukça ilginç bir maç olacak. Bundan şüphem yok" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi