Altınordu'da Eroğlu yenilere kalkan

PTT 1'inci Lig'de ikinci yarının ilk maçında evinde Adana Demirspor'a 3-1 yenilerek alt sıralarla bağını koparamayan Altınordu'nun teknik direktör Hüseyin Eroğlu, yeni transferleri Bahattin Köse ve Kerim Avcı'ya sahip çıktı.

Altınordu'da Eroğlu yenilere kalkan
59'uncu dakikada takımının tek golünü kaydeden Bahattin'e 77'nci dakikada gösterilen kırmızın kartın ağır olduğunu belirten Hüseyin Eroğlu, "Rakibi görmeden ayağını kaldırdı, kasıtlı bir hareket yoktu, karar ağır" dedi. Direkt kırmızı kart gördüğü için en az 2 maç ceza alması beklenen gurbetçi golcü, cezanın birini çarşamba günü kupada Bayburt Grup Özel İdare deplasmanında çekecek.
Oyuna ikinci yarıda girip skor 2-1'ken penaltı kaçıran Kerim'in skora katkı sağlayacak, yaratıcı özelliklere sahip bir futbolcu olduğunu söyleyen Hüseyin Eroğlu,"Skorer kimliğine güveniyoruz. Penaltı çalışması yapmıştık ancak futbolda bunlar var. İki transferimiz de uyum sorununu çözünce çok faydalı olacak" diye konuştu.
"Beraberliği sağlasaydık maçı rahat kazanabilirdik" diyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, aleyhlerine verilen penaltıda topun Sinan'ın eline çarptığını, bu kararın da haksız olduğunu kaydederek, "Rakip oyuncular her itirazında faul aldı. Biz sadece futbolumuza odaklanıyoruz" ifadesini kullandı.
SON YOLCU MERTAN
Altınordu'da, Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmayan Mertan Öztürk'ün kiralık listesine konduğu öğrenildi. Mertan devre arasında kadrodan elenen 9'uncu isim olacak. 22 yaşındaki futbolcu bu sezop PTT 1'inci Lig'de 12 maçta biri penaltıdan olmak üzere 2 kez rakip fileleri sarstı.
OĞUZHAN FORMAYI GİYDİ
Altınordu'nun prensip anlaşmasına vardığı Çaykur Rizespor'un sol bekiOğuzhan Berber'in Altınordu formasıyla çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Yönetimin, Karadeniz ekibiyle aradaki küçük pürüzleri çözdükten sonra genç oyuncuya resmi imzayı attıracağı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz