Aslan yarasını sarma peşinde!

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında şampiyonluk yolunda ağır yara alan Galatasaray yarasını sarma peşinde. Sarı Kırmızılılar yarın Gaziantepspor’u konuk ediyor. Sneijder yok Hamit sakat, 6 futbolcusu da sınırda olan Galatasaray 3 puan için tüm kozlarını oynayacak. Maçın Hakemi ise Mete Kalkavan.

Aslan yarasını sarma peşinde!

NAİF DURGUN

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanından ağır yaralı dönen Aslan, bu kez kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçıyla yarasını sarmak istiyor. Galatasaray Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında Pazar günü (yarın) konuk edeceği Gaziantepspor’u mağlup ederek 3 puana ulaşmak istiyor.

GALATASARAY GAZİANTEPSPOR MAÇ NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Sarı Kırmızılıların Pazar günü (yarın) kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçı saat 19.00’da Lig TV’den naklen yayınlanacak. Maçın hakemi ise Mete Kalkavan.

SNEIJDER’SIZ ASLAN 3 PUAN PEŞİNDE                                    

Galatasaray'da Wesley Sneijder Sarı Kart Cezalısı ve Hamit Altıntop da geçtiğimiz hafta Trabzonspor maçında sakatlandığı ve sakatlığı sürdüğü için Gaziantepspor karşısında oynayamayacak.

SARI SINIRINDAKİ FUTBOLCULAR

Yaralı aslan Galatasaray’ın Gaziantepspor maçında oynaması olası altı oyuncusu sarı kart ceza sınırında. İşte ceza sınırındaki futbolcular;

Fernando Muslera, Semih Kaya, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Umut Bulut ve Yekta Kurtuluş.

Kaynak: Spor Merkezi