Görüş Bildir

Atıcılar Başarıya Doymuyor

Ateşli Silahlar 19 Mayıs Kupası müsabakaları Mersin’de devam ediyor. Müsabakalara Diyarbakır’ı temsil eden atıcılar, ferdi müsabakalarda genç ve yıldız bayanlar kategorilerinde 2’şer madalya elde ederken, genç erkekler takım yarışmalarında ise ikincilik kupasının sahibi oldu.

Atıcılar Başarıya Doymuyor

Milli Antrenör Abdurrahman Akgün, Türkiye’nin en iyi atıcılarının yer aldığı müsabakalarda Şehmuz Güzel, Yılmaz Akgün, Esin Akgün ve Gülbahar Ayyıldız’ın ferdi olarak madalya aldığını kaydetti.

ERKEKLERDE İKİNCİ OLDULAR

Yılmaz Akgün, Şehmus Güzel ve Mehmet Gezer’den oluşan genç erkekler takımının ise ikincilik kupasının sahibi olduğunu belirten Akgün, şöyle dedi: “Güzel müsabakalar oldu. Sporcularımız her zaman olduğu gibi yine kendilerine yakışan dereceler elde ettiler ve bizleri sevindirdiler. Bu nedenle onları kutluyorum. Ama şampiyonada alacağımız daha çok dadayla ve kupa var. ”

MİLLİ TAKIMLARA GİDEECEKLER

Mersin’deki müsabakaların milli takım seçmesi niteliği de taşıdığını belirten Akgün, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu müsabakalarda başarılı olan sporcular, milli takımlara da alınacak. Milli takım aday kadrosunu oluşturacak. Sporcularımızdan bazıları da milli takıma alınacaklar. Ama müsabakalar tamamlanmadığı için kesinlik kazanmadı. Bugün yarın milli takıla girecek sporcular da belli olacak. Milli takımlara alınacak sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi