Görüş Bildir

Şanslı Beşiktaş liderliğe Tosun Paşa ile kanatlandı

Beşiktaş Karabükspor’u konuk ettiği Osmanlı Stadı’nda 90 dakika boyunca büyük sıkıntı yaşadı. Küme düşme hattında bulunan Karabükspor’un puana ihtiyacı vardı ve Beşiktaş’ı oldukça zorladı. Beşiktaş Karabükspor karşısında ise ilk yarıda 1-0 öne geçti. Gol Atiba’dan gelmişti. Beşiktaş 90+5’inci dakikada oyuna sonradan giren Cenk Tosun’un attığı golle maçı 2-1 kazanmayı başardı ve yeniden lider oldu.

Şanslı Beşiktaş liderliğe Tosun Paşa ile kanatlandı

NAİF DURGUN

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında Beşiktaş Karabükspor’u Osmanlı Stadı’nda konuk etti. 90 dakika boyunca müthiş bir maç izletti futbolseverlere iki takım da. Beşiktaş maça hızlı başladı.

İLK GOL 25’TE GELDİ

Beşiktaş üst üste atakları sonrası aradığı golü 25. Dakikada Atiba’nın kafasıyla buldu. Beşiktaş bu dakikadan sonra yine ataklarına devam etti. Ancak Karabükspor da Beşiktaş karşısında cesur bir oyun sergiliyordu.

WATERMAN TAKIMINI 10 KİŞİ BIRAKTI

Karabükspor kendi yarı alanındayken Erdem, kalecisi Waterman'a pas attı, ancak Demba Ba'nın baskısında Waterman ceza sahası dışında elle müdahele edince kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

NECİP DE KIZARDI                               

58. dakikada hızlı gelişen Karabükspor atağında Ahmet İlhan Necip'in müdahelesiyle yerde kaldı ve hakem Bülent Yıldırım Necip'i kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı.

KARABÜK EŞİTLEDİ 1-1

78. dakikada Karabükspor'un kullandığı kornerde Musa'nın kafa vuruşunda top filelere gitti ve maça 1-1'lik eşitlik geldi.

CENK TOSUN’DAN BEŞİKTAŞ’A HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

Golden sonra Karabükspor kalesinde baskı kuran Beşiktaş, aradığı golü 90+5. dakikada Cenk Tosun’un kafasından buldu. Gökhan Töre'nin ortasında kafa vuruşu ile topu filelere gönderen Cenk Tosun, Beşiktaş'ın şampiyonluk ümitlerini yeniden yeşertti. Maçta başka gol olmayınca Beşiktaş 2-1 kazanarak Süper Lig’in 28. Haftasını da lider kapattı.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi