Görüş Bildir

Barcelona'dan Arda Turan'a "HOŞGELDİN"

İspanya La Liga’nın en güçlü ekibi Katalan Barcelona, milli futbolcu Arda Turan'ı transfer ettiğini resmen duyurdu. Geçtiğimiz sezonu üç kupayla tamamlayan Barcelona, milli gururumuz Arda Turan ile 5 yıllık sözleşme imzaladıklarını "Hoşgeldin Arda" başlığıyla duyurdu.

Barcelona'dan Arda Turan'a

HOŞGELDİN ARDA!

Barcelona'dan yapılan açıklamada, 41 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Arda'nın kulübü Atletico Madrid ile anlaşma sağlandığı açıklandı. Son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Barcelona, Galatasaray'ın alt yapısından yetişen Arda'nın transferini, "Hoşgeldin Arda" başlığıyla duyurdu.

SÖZLEŞMEDE DİKKAT ÇEKEN MADDE!

Barcelona yönetiminin bugün 10 üyesiyle birlikte kulüp binasında Ramon Adell başkanlığında gerçekleştirdiği toplantıda Arda Turan transferine onay çıktı. Yaklaşık 2 saatten fazla süren toplantı sonrası yapılan duyuruda Arda'nın transferi 18 Temmuz tarihinde yapılacak başkanlık seçimini beklemeden transfer edilmesi kararına varıldığı belirtildi. Yapılan duyuruda ilginç bir madde de yer aldı. Buna göre 18 Temmuz tarihinde Barcelona kulübüne başkanlık edecek kişinin onayının da alınması şartı getirildi ve onaylanmaması halinde Barcelona'nın 20 temmuz tarihine kadar Arda'yı tekrar Atletico de Madrid'e satılması hakkı tanındı.

               

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi