Görüş Bildir

Bir karar ver Felipe Melo ayrılıyor musun ayrılmıyor musun?

Galatasaray’ın başarılı orta saha oyuncusu Felipe Melo çılgınlıkta sınır tanımıyor. Melo bugün yaptığı bir hareketle Google’da Trend olmayı başardı. Twitter’dan Galatasaray’ı takibi bırakıp, Galatasaray’ın eski Inter’in şimdiki teknik direktörü Mancini’yi takip etmeye başlayınca bir anda futbol gündemini çalkaladı. Bir de menajeri Jose Rodriguez’in Brezilyalı yıldızın Inter’de oynama ihtimalinin yüksek olduğunu söylemesi üzerine iyiden iyiye ayrılık sinyalleri verdi.

Bir karar ver Felipe Melo ayrılıyor musun ayrılmıyor musun?

Galatasaray'ın yıldızı Melo, yaptığı ayrılık açıklamasının ardından önce Galatasaray'ı ve Galatasaraylı takım arkadaşlarını Twitter'dan takip etmeye bıraktı... Daha sonra Melo, tepkiler üzerine Galatasaray'ı yeniden takibe aldı.

Twitter hesabından Galatasaray'ı ve takım arkadaşlarını takip etmeyi bırakan Brezilyalı yıldız, transferde adının anıldığı Inter'in hocası Roberto Mancini'yi takip etmeye başladı.

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo'dan taraftarlarını oldukça şaşırtan bir hareket geldi.

Brezilyalı yıldız, resmi twitter hesabından önce Galatasaray'ı ve Galatasaraylı takım arkadaşlarını takip etmeyi bırakmıştı.

Ancak sarı kırmızılı taraftarları asıl şaşırtan hareket, bugün Roberto Mancini'yi takip etmeye başlaması oldu. Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran İtalyan teknik adam şu an Inter'in başında bulunuyor.

Son dönemde basında da Felipe Melo'nun Inter'e transfer olacağı yönünde dedikodular çıkıyordu. Bu dedikodular üzerine Felipe Melo'nun menajeri Jose Rodriguez’in yaptığı açıklamada Brezilyalı oyuncunun Inter'de oynamaya sıcak bakabileceğini söylemesi de iyiden iyiye ayrılık haberlerini güçlendirdi..

Melo'nun da zaten dev sosyal medya platformu Twitter hesabında yaptığı hareketler de bir anlamda bu dedikoduları doğrular nitelikteydi.

Yaşanan gelişmelerin akabinde Melo, Galatasaray SK hesabını yeniden takip etmeye başladı.Melo’nun ayrılıp ayrılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi