Bismil'de galibiyet sevinci

Cizre Basraspor’u 4-3 yenerek son 2 haftaya ligde kalma yolunda avantajlı giren Bismil Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor.

Bismil'de galibiyet sevinci
Cizre Basraspor’u 4-3 yenerek son 2 haftaya ligde kalma yolunda avantajlı giren Bismil Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor. Teknik sorumlu-kaptan Oktay Kahraman,”Kalan 2 maçımızı kazanıp kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.” dedi.

DÜŞME BASAMAĞININ ÜZERİNDE Rakibin cezası nedeniyle Şanlıurfa’da oynanan maçta Cizre Basraspor’u mağlup ederek 2 hafta aradan sonra galibiyetle tanışan Bismil Belediyespor,statü gereği en az puanı olan Diyarbakır takımının küme düşeceği BAL 2.Grup’ta avantaj sağladı.

Teknik sorumlu ve takım kaptanı Oktay Kahraman,1-0 yenik kapattıkları ilk 45 dakikada kötü oynadıklarını ancak ikinci yarıda iyi futbol oynayarak maçı çevirmeyi başardıklarını söyledi.

‘EN KÖTÜ İHTİMALLE BARAJ MAÇI OYNARIZ’ Kahraman,”Maça büyük bir stres altında çıktık. İlk yarıda gerçek oyunumuzu oynayamadık. Devre biterken bir de gol yedik. Devre arasında soyunma odasında kenetlendik ve ikinci yarıda erken goller bularak maçı çevirdik. Önemli bir avantaj sağladık. 2 puanlık bir avantajla son 2 haftaya giriyoruz. 2 maçımızı da kazandığımız zaman en kötü ihtimalle küme düşen takım olmayarak baraj maçı oynarız. Rakiplerimizin kayıplarına göre baraj maçını oynayan takım olmayabiliriz de.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz