Görüş Bildir

Bursaspor Timsah Arena'yı işadamlarına tanıttı

Bursaspor Kulübü, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve geçtiğimiz günlerde kulübe devredilen Timsah Arena'nın Bursalı sanayici ve işadamlarına tanıtım organizasyonu bir otelde medyaya kapalı olarak yapıldı.

Bursaspor Timsah Arena'yı işadamlarına tanıttı
Gecede daha önce loca satın alan 4 kuruluşa teşekkür plaketi verildi. Tanıdım sonrasında yeşil beyazlı kulüp 3 loca satarken, 12 loca için rezervasyon talebinde bulunuldu.
Tanıtımla ilgili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre geceye Bursa Vali Vekili Ahmet Hamdi Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa eski Milletvekili Ali Kul, Başkan Recep Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda Bursalı işadamı ve sanayici katıldı.
BÖLÜKBAŞI: DOSTLARLA YÜRÜMEK İSTİYORUZ
Başkan Recep Bölükbaşı gecede yaptığı konuşmada yeni statla Bursaspor’un sadece Türkiye çapında değil, Avrupa ve dünya çapında bir kat daha büyüyeceğini belirtti. Bölükbaşı, "Bursaspor'umuzun tarihsel akışına yeni bir yön verecek olan ve aynı zamanda dünya futbol endüstrisinin heyecan yaratan ilk 10 stat projesinden biri olarak gösterilen Timsah Arena'mızın görkemli localarının, siz değerli kuruluşlarımız ve işadamlarımıza takdimi için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Kulübümüze en önemli kalıcı gelir şansı yaratacak olan loca alanlarımızın, siz değerli Bursaspor sevdalısı işadamları tarafından gereken ilgiyi göreceğini umuyoruz. Stadımızda, toplam 73 adet olan dört ayrı kategorideki localarımız, sadece Bursaspor’u değil, siz değerli işadamlarımızın ve kurumlarınızın da prestij vesilesi olacaktır. Bu stadyumu Bursa'ya kazandıran ve tüm haklarını kulübümüze devreden Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
ALTEPE: BURSASPOR’U DESTEKLEYİN
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise yaptığı konuşmada marka şehir olan Bursa'nın en önemli markası olan Bursaspor'un bugünden çok daha güçlü olması için herkesin katkıda bulunması gerektiğini vurguladı. Recep Altepe şu konuşmayı yaptı:
"Bu akşam güzel ve önemli akşam. Hedefimiz güçlü Bursa ve Bursaspor. Bugün Avrupa şehirlerine baktığımızda bu stadyumlardan bir kaç tane var. Bir Bursalı ve Bursasporlu olarak çok mutluyuz. İnşallah Bursaspor için de dönüm noktası olur. En önemli inşaatımız Bursaspor için yapıldı. Bursaspor'umuza helal olsun. Kentlerde en çok konuşulan eserler de stadyumlar. Bursaspor, Bursa'nın prestiji. Bursaspor şampiyon olunca Bursa şampiyon olacak. Nasıl şehrin girişine şampiyon kente hoş geldiniz yazdıysak bunu yeniden yapabiliriz. Burada hepimize görev düşüyor. Hepimizin itibarı. Burada çalışma başlatmamız lazım. Bu iş yapıldı ve bunun sonucunu almak lazım. Artık Türkiye’de mutlaka şampiyonluğa oynamak lazım. Sahip çıkmamız lazım."
KOCAELİ VE İZMİR’DEN TAKIM SÜPER LİGDE YOK
"Sahip çıkılmayan kentlerde Kocaelispor ligde yok. İzmir’in ligde takımı yok. Biz şampiyon olmadan önce kent olarak Avrupa’da tanınmıyorduk. Şampiyonluk sonrası yurtdışına çıktığımızda Bursa diyoruz hemen Bursaspor diyorlar. Bugün herkes üzerine düşen küçük bir şeyi yaparsa bu işi başarırız. Ondan sonrada Bursa ve Bursaspor’u kimse tutamaz. Avrupa’da şampiyonluğu koşturan bir Bursaspor oluşturmalıyız. Kulübün borçları var. Bunları herkes biliyor. Bunları toparlayıp biran evvel toparlanmamız lazım. Biran önce bunu yaparsak Türkiye’de bizi kimse tutamaz. Avrupa’da da dişe diş mücadele ederiz. Bu heyecan devam etmeli. Tüm dostlarımızın desteği ile bunu başaracağımıza inanıyorum."
USTA: BURSASPOR KAZANIRSA BURSA KAZANIR
Bursa Vali Yardımcımız Ahmet Hamdi Usta yaptığı konuşmada işadamlarına seslendi. Ahmet Hamdi Usta, "Sayın Valimiz Münir Karaloğlu bugün burada sizlerle olmayı çok arzuladı ancak Ankara’da yapılan toplantı yüzünden aramızda bulunamıyor. Bizler 16 Mayıs 2010 tarihinden Anadolu’dan şampiyon çıkan ikinci takım ünvanına sahip olduk. Bursaspor bunu başarırken diğer Anadolu kulüplerine de örnek oldu. Bursaspor tüm İstanbul takımlarını dize getirerek şampiyon oldu. Bugün Bursa'yı dünya markası yapmak istiyorsak, Bursaspor'u çok iyi yerlere taşımamız lazım. Büyükşehir Belediyemiz elinden gelenin fazlasını yaptı. Mükemmel stadyum inşa etti. Yetmedi tüm gelirlerini Bursaspor'a devretti ve üzerine düşeni yaptı. Bu locaları sadece maç izleme yeri olarak görmeyelim. Burada yurtdışından gelen işadamlarını ağırlayabilirsiniz. Bursaspor’a yapacağınız desteklerle çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Bursaspor'umuza başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu.
LOCA ALANLARA PLAKET
Gecede daha önce loca satın alan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) adına BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk’a, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) adına DOSAB Sanayici ve İşadamları Derneği BaşkanıOrhan Tezyaparlar’a, Bursa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz’a ve İlay Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ay’a teşekkür plaketi takdim edildi. Gecenin sonunda 3 loca satışı gerçekleştirilirken 12 adet loca için ise rezervasyon talebi yapıldı.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi