Görüş Bildir

Büyükşehir, sportmence oynayacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor , 23 Aralık Salı günü Galatasaray’ı konuk ederek güzel bir futbol ortaya koymak için her gün çalışmalarını sürdürürken Büyükşehir Belediye spor , Ziraat Türkiye Kupasında gitmek istediği yere kadar gidecek ve sportmence bir oyun ortaya koyacak.

Büyükşehir, sportmence oynayacak
Ziraat Türkiye Kupası’nda G Grubu’nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray 23 Aralık Salı akşamı saat 17.00'de Diyarbakır Atatürk Stadı’nda örnek bir futbol ortaya koymaya hazırlanıyor. Zorlu rakibe rağmen Büyükşehir Belediyespor maçı almak için günlük çalışmalarını sürdürürken kaleci Levent Taşkın, “Oynayacağımız maç bizim için çok önemli. İstiyoruz ki maçı kazanalım” dedi. Kaleci Levent Taşkın “Diğer maçlar bizim için nasıl önemliyse Galatasaray maçı da bizim için o kadar önemli. Yıllardan sonra ilk defa büyük bir takım Diyarbakır'a gelecek. İnşallah güzel bir oyunla Diyarbakırlılara sportmence bir maç izlettireceğiz. Galip de gelirsek süper olur” diye konuştu. “Kupa maçında gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” diyen kaleci Levent Taşkın, gönlünden geçeni “İnşallah maç 1-0 olsun, bizim olsun” şeklinde özetledi.

Kaptan Şehmuz Özer: Elimizden geleni yaparız Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor kaptanı Şehmuz Özer ise Galatasaray’ın 3 büyük takımlardan bir tanesi olduğuna dikkat çekerek, “Tabi ki bizim için zor olacak. Her maça tabi puan için çıkıyoruz. İnşallah bütün arkadaşlarım bu maç için elinden geleni yapar, istediğimiz sonuçları alırız, yolumuza devam ederiz” dedi. Kaptan Şehmuz Özer, maçın sonucu için “kimse bilemez” yorumunu yaparken, maçı almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Demirbakan: Biz kendi oyunumuzu oynarız Futbolcu Barış ataş da “Ziraat Türkiye Kupasında gitmek istediğimizi yere kadar gitmek istiyoruz. İnşallah Diyarbakır ve Kürt halkına iyi bir maç izletiriz” dileğinde bulundu. Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise “Galatasaray ve Eskişehirspor takımlarından birini saf dışı bırakırsak diğer gruba geçmeyi” umut ettiğini söyledi. Oyuncuların hazırlıklarına normal olarak sürdürdüğünü ifade eden Teknik Direktör Demirbakan, “Biz hep kendi oyunumuzu oynarız. Rakiplerle ilgili analizler yapamayız. Bizim futboldaki hedefimiz kendimiz neler yapabiliriz. Rakiplerimizin yapacakları bizi fazla ilgilendirmiyor” dedi. Demirbakan, “Zaten kendi yapacakları defansif ya da ofansif baktığımız zaman rakibin bütün önlemlerini almış oluyorsunuz” diye konuştu.

Maçın biletleri satışa sunuldu Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray maçı 23 Aralık Salı günü saat 17.00’de Diyarbakır Atatürk Stadı’nda oynanacak. 30 ve 50 lira olan maçın biletleri Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’ndaki merkezinde satılıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi