Çakır'a İmza Attırdı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, geçen sezon Altay'da forma giyen orta alan oyuncusu Gökhan Çakır'ı renklerine dahil etti.

Çakır'a İmza Attırdı

Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı yaptığı açıklamada, teknik heyetin talebi doğrultusunda iç ve dış transferde isabetli kararlar vererek şampiyon olacak bir kadro kurduklarını bildirdi.

Transferi noktaladıklarını belirten İlhanlı, şunları kaydetti:

TRANSFERLER NOKTALANDI

"Büyük bir değişiklik olmadığı takdirde son transferimiz Gökhan Çakır oldu. Oldukça deneyimli ve kalitesini ispat etmiş bir futbolcu. Takımın hücum gücüne önemli katkı sunacağını düşünüyoruz. Şampiyon olacak kadroyu kurmak için maddi ve manevi hiçbir özveriden kaçınmadık. Bundan sonrası için iş artık sahaya kaldı. Teknik heyet ve futbolcularımızın bu sezon bizi 2.Lig’e taşıyacaklarına olan inancımız sonsuzdur."

Büyük bir camiaya geldiğine dikkat çeken Gökhan ise "Diyarbakırspor'un mazisi ve büyüklüğü ortada. Teklif geldikten sonra bunu kabul etmem zaman almadı. Son iki senede kaçan şampiyonluklardan dolayı herkeste özlem ve heyecan var. İnşallah bu sezon mutlu sona ulaşacağız" İfadelerini kullandı.

Kaynak: Spor Merkezi