Ceviz, Aydınspor İle Anlaşıyor

Yeni Diyarbakırspor ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek olan teknik direktör Mustafa Ceviz'in Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923 ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Ceviz, Aydınspor İle Anlaşıyor

DİYAR CEVİZ İLE 42 PUAN TOPLAMIŞTI

Yeni Diyarbakırspor'un başında ligin 13. haftasında geçen Mustafa Ceviz, 21 lig ve 2 Play-off olmak üzere 23 maçta görev yaptı.   11 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 yenilgi alan Ceviz, 42 puan topladı. Başarılı bir grafik çizen Ceviz, iki sezon önce görev yaptığı Aydınspor 1923'ten gelen teklifi değerlendirmeye aldı. Ailesiyle beraber Fethiye'de tatil yapan Ceviz'in Aydınspor 1923 yönetiminden gelen teklife “evet” dediği kaydedildi.

CEVİZ’ YARIM KALAN İŞİMİ TAMAMLAYACAĞIM’

Teknik direktör Mustafa Ceviz,  Yeni Diyarbakırspor ile Sözleşmem 31 Mayıs'ta sona eriyor kulüp başkanımız sayın feyzi ilhanlı ile görüşmemde kendisinden izin istedim Aydın spor ile yarım kalan bir işim olduğunu ve çocuğumun okul sorununu anlattım başkanımız İlhanlı’da durumu anlayışla karşıladı bu anlayışından dolayı kulüp başkanımız Feyzi İlhanlı’ya teşekkür ediyorum inşallah günün birinde tekrar Diyarbakırspor’u çalıştırırım Diyarbakır benim artık ikinci memleketim diye konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi