Görüş Bildir

Chelsea Manchester United'ı tek golle geçti

İngiltere Premier Lig lideri Chelsea, sahasında Manchester United'ı Hazard'ın attığı golle 1-0 mağlup etti.

Chelsea Manchester United'ı tek golle geçti

Stamford Bridge Stadı'nda oynanan ve hakem Mike Dean'ın düdük çaldığı mücadelede ev sahibi ekip 38. dakikada öne geçti. Oscar'ın topuk pasıyla soldan ceza alanına giren Belçikalı futbolcu Hazard, karşı karşıya pozisyonda topu kaleci De Gea'nın yanından ağlarla buluşturdu ve Chelsea soyunma odasına 1-0 önde gitti.

"Kırmızı Şeytanlar"a ligde son dört maçta yenilmeyen Londra ekibi, ikinci yarıda skoru koruyarak üç puana tek golle uzandı. Chelsea, bu sonuçla Manchester United'ın altı maçlık galibiyet serisine son verdi.

Chelsea karşılaşmada Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Zouma, Matic, Oscar (Dk. 67 Ramires), Fabregas (Dk. 92 Mikel), Hazard (dk. 94 Willian) ve Drogba onbiriyle; Manchester United ise De Gea, Valencia, Smalling, McNair, Shaw (Dk. 80 Blackett), Mata (Dk. 70 Januzaj), Rooney, Herrera, Young (Dk. 70 Di Maria), Fellaini ve Falcao'dan oluşan onbiriyle mücadele etti.

Londra ekibinde Remy ve Diego Costa'nın sakatlığında Drogba bu hafta da ilk onbirde forma şansı bulurken, son dönemde teknik direktör Louis van Gaal'in çok kısa sürelerle forma verdiği Radamel Falcao da Chelsea karşısında ilk onbirde sahaya çıktı.

Ligde gelecek hafta derbi maçta en yakın takipçisi Arsenal ile karşılaşacak Chelsea, bu galibiyetin ardından puanını 76'ya çıkarırken, Manchester United 65 puanda kaldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi