Görüş Bildir

Çifte transfer!

Yeni Diyarbakırspor Ara transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Van Büyükşehir Belediyespor’dan eski futbolcusu İrfan Haluk İldiz ile Pazarspor’'dan Nezir Özer'i transfer etti.

Çifte transfer!
Futbola Diyarbakır Gençlerbirliği takımında başlayan İrfan Haluk İldiz, 2008 yılında Diyarbakırspor altyapısına transfer oldu. 2010 yılında çöküşe geçen Diyarbakırspor’da profesyonelliğe adım atan oyuncu takımının art arda ligden düşmesi sonucu sırasıyla Bank Asya 1.Lig, Lig B ve son olarak 3.Lig’de kırmızı-yeşil formayı terletti.

Yeniden yuvaya dönen başarılı futbolcu bugün takımla beraber ilk antrenmanına da çıktı.

VAN BÜYÜKŞEHİRDEN GELDİ Geçen sezonun ilk yarısında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen futbolcu ve devre arasında Bafraspor’a transfer olmuş olan genç futbolcu İldiz, bu sezon başında ise Van Büyükşehir Belediyespor’a transfer olmuştu

NEZİR ÖZER'İ DE ALDI Diyarbakırspor Genel Menajeri İsmet Yılmaz, İldiz’den sonra Nezir Özer'le de anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Yılmaz, şunları kaydetti: "İrfan ve Nezir'in gelmesiyle transferi noktaladık. Bu iki oyuncudan çok şey bekliyoruz. Onların gelmesiyle gücümüze güç kattık. Bize çok faydalı olacaklar. Hedefimiz artık ligde başarılı olmaktır. Sezon sonunda başarılı olup 2. Lige çıkmak istiyoruz. Bize destek olan ve her zaman yanımızda olan kulüp başkanımıza teşekkür ediyoruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi