Görüş Bildir

Cimbom'a Diyarbakır'da coşkulu karşılama

Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılayacak olan Galatasaray, özel uçakla geldiği Diyarbakır'da yaklaşık bin kişi tarafından coşkulu şekilde karşılandı. Sarı kırmızılı taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu futbolcular, otobüsle kalacakları otele geçti.

Cimbom'a Diyarbakır'da coşkulu karşılama

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray özel uçakla Diyarbakır'a geldi. Saat 19.15'te Diyarbakır Havalimanı'na inen sarı kırmızılı kafile Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yaklaşık bin taraftar tarafından coşkulu gösterileri ve çiçeklerle karşılandı. Kafilede yönetim kurulu üyesi Cem Kınay, Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst, Dış Hatlar Gelen Yolcu koridorunda karşılandı. Dışarda da sarı kırmızılı taraftarlar, "Galatasaray'ın kalesi Diyarbakır" yazılı pankart açtığı görüldü.

Abdurrahim Albayrak, sevgi gösterileri karşısında çok mutlu olduğunu belirterek, "Diyarbakır'a daha önce de çok defa geldim. Diyarbakır halkını ve buradaki taraftarlarımızı çok seviyorum. Onların da bizi sevdiğini biliyorum. Çok iyi karşılandık. Bizi karşılayan Diyarbakırspor'un eski başkanı Adnan Öktüren beye çok teşekkür ederim" dedi.

Futbolcuların bindiği otobüse büyük sevgi gösterisinde bulunan sarı kırmızılı taraftarlar, konfetileri ateşleyerek, otobüsün uzun süre hava alanından çıkmasına engel oldu. Karşılama sırasında güvenlik önlemi alan polis ile taraftarlar arasında zaman zaman gerginlik yaşadı. Gerginlik büyümeden önlendi.

Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs zorlukla ilerlerken kent merkezi yerine otele çevre yolunu kullanarak gitti. Kafilenin geceyi geçireceği Green Park Otel'e de olağanüstü güvenlik önlemleri altında gitti. Yol boyunca çevik kuvvet polisi ve zırhlı araçlarla önlem alan polis, kuş uçurtmadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi