Çine umutlu gitti

Spor Toto 3. Lig 2. Grup Takımlarından Diyarbakırspor, Çine Mandranspor maçı için Aydın’a umutlu gitti.

Çine umutlu gitti

Yeni Diyarbakırspor kendisi gibi ligde zor günler geçiren Çine Madranspor deplasmanından çıkış arıyor. Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta kendi sahasında Sancaktepe Belediyespor'a 2-0 yenilerek ikinci yarıya puansız başlayan Yeni Diyarbakırspor, giderek tehlikeye giren Play-Off yarışından uzaklaşmamak için bugün Ege'de 3 puan peşinde koşacak.

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ 13.30

Yeni Diyarbakırspor'da sakat olan Ali sitirekli dışında eksik bulunmuyor. Mutlak galibiyet hesapları yapan Yeşil-Kırmızılı takımın zorlu puan mücadelesi bugün saat 13.30'da başlayacak. Maçı İstanbul bölgesi hakemi Selim Özen yönetecek.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMAYACAK

Ege'deki taraftarlar, Yeni Diyarbakırspor'u yalnız bırakmamak için toplu organizasyonlarla maça gidecek. Sosyal paylaşım siteleri üzerinde haberleşen taraftarlar, maça giderek takıma destek vereceklerini açıkladı. Ege bölgesinde yaşayan Diyarbakırspor sevdalılarını bu önemli maçta takımlarına destek olmaya davet ediyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür, şimdi dayanışma ve kenetlenme zamanıdır diye paylaşımlarda bulundular.

ÇIKIŞ MAÇIYLA BAKIYORUZ

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, Çine Mandranspor maçına çıkış gözüyle baktıklarını söyledi. Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptıklarını belirten Ceviz, şöyle konuştu: "Ligin ikinci yarısına Sancaktepe Belediyespor yenilgisiyle başladık. Bu bizim için kötü bir sonuç oldu. Ama önümüze bakıyoruz. Önümüzde çok daha önemli maçlar var. Yarında bu maçlardan birin Çine Mandranspor ile yapacağız. Deplasmanda yapacağımız bu karşılaşmaya çıkış gözüyle bakıyoruz. Çine Mandranspor’u yenip lige yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz