Dev derbi öncesi Fenerbahçe ve Galatasaray'a büyük şok!

Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde karşı karşıya gelecek olan iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray’a TFF’den şok haber.

Dev derbi öncesi Fenerbahçe ve Galatasaray'a büyük şok!

MUHARREM ALTINDAĞ

Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasında 8 Mart Pazar günü saat 19.00 da Kadıköy’de karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Galatasaray dev derbi öncesi şok gelişme yaşandı.

>Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe ve Galatasaray’ı PFDK’ya sevk edince iki takım da büyük şok yaşadı.

>Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği Galatasaray ve Fenerbahçe’nin dışında Bursaspor ve Mersin İdmanyurdu kulüpleri ile Bursasporlu futbolcu Volkan Şen’i de PFDK’ya sevk etti.

>TFF Hukuk Müşavirliği nedeni ile PFDK’ya yapılan sevk raporları ise aynen şöyle;

>GALATASARAY A.Ş. Kulübü’nün 03.03.2015 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. – MANİSASPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki ‘çirkin ve fena tezahüratı’ itibarı ile Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

>FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü’nün 04.03.2015 tarihinde oynanan MERSİN İDMANYURDUSPOR – FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki ‘çirkin ve fena tezahüratı’ itibarı ile Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

>

Kaynak: Diyarbakır Söz