Görüş Bildir

Diyarbakır Masterleri Gaziantep Yolcusu

Yeni kurulan Güneydoğu GAP Masterler(Olgunlar) ligi öncesi, Diyarbakır Masterler futbol takımı cumartesi günü Gaziantep Masterleri ile bir hazırlık maçı yapacak.

Diyarbakır Masterleri Gaziantep Yolcusu
Cumartesi sabah saat 9.00 Gaziantep’e hareket edecek olan Diyarbakır Masterleri  Gazikent Tesislerinde saat 16.00 Gaziantep Masteleri ile karşılaşacak.

Diyarbakır Masterler Derneği Basın sözcüsü Zülküf Yakut; Gaziantep Masterler derneği öncülüğünde 8 takımın katılacağı 40 yaş üzeri Güneydoğu GAP Masterler(Olgunlar) ligine katılacağımız bu günlerde, Diyarbakır kentini en iyi şekilde temsil etmek amacı ile Derneğimiz bünyesinde oluşturduğumuz olgunlar takımımız ile hazırlıklarımıza başladık. Takımımızın Teknik sorumlusu Faruk Türk eşliğinde hafta içi yaptığımız çalışmalarımızın ardından cumartesi günü Gaziantep’te Gaziantep olgunları ile bir dostluk maçı yapacağız. Şu an itibarı ile derneğimiz bünyesinde eski futbolcu arkadaşlarımızla güzel bir birliktelik oluşturmuş durumdayız. Güneydoğu GAP Masterler (Olgunlar) liginde kentler arası oynayacağımız maçlarda yarışmaktan öte Kentimizi ve kültürümüzü en iyi şekilde tanıtmayı arzuluyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi