Görüş Bildir

Diyarbekirspor Güç Depoluyor

Çalışmalara tüm futbolcular katılırken, hafif sakatlıkları bulunan futbolculardan Uğur Durmuş iyileşerek takıma katılırken, Emir Alagöz sağlık ekibi kontrolünde çalışıyor.

Diyarbekirspor Güç Depoluyor

Teknik Direktör Bülent Demirkanlı ve yardımcı antrenörler,idmanlardan önce futbolcularla mini toplantılar yaparak değerlendirmelerde bulunuyor.

YARIN CİZRESPOR’LA MAÇ YAPTIKTAN SONRA İZNE ÇIKACAĞIZ

Futbolcularımıza peşinat ödemelerinin ödenmesi takımda moral ve motivasyonu artırırken, yarın Cizrespor’la oynanacak hazırlık maçından sonra ilk etap kampı tamamlanacak. Teknik heyet tarafından iki gün izin verilecek olan takımımız, daha sonra yeniden Bolu Esentepe’de toplanarak ikinci etap çalışmalarına başlayacak. İkinci etap kamp çalışmalarında takımımız Dardanelspor,Niğde Belediyespor ve Kastamonuspor’la olmak üzere 3 hazırlık maçı yapacak. İkinci etap kamp çalışmaları 13 Ağustos’ta sona erecek ve takımımız Bolu’da kalarak 23 Ağustos’ta başlayacak ligin ilk haftasında Etimesgut Belediyespor’la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

‘HER ŞEY YOLUNDA İLERLİYOR. DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’

Kamp çalışmalarını değerlendiren Teknik Direktörümüz Bülent Demirkanlı, ilk etapta fizik ve kondisyona dayalı çalışmalar yaparak güç depolaması yaptıklarını söyledi. İyi çalıştıklarını anlatan Demirkanlı,”Yoğun bir çalışma programı uyguladık. Fizik ve kondisyon bakımından iyi duruma geldik.Elbette eksiklerimiz var ve bunları daha çok çalışarak gidermek durumundayız. İkinci etapta daha çok maç yaparak lige kadar hazır hale gelmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi