Emenike biraz üzgün geldi ama…

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz Pazar günü Beşiktaş’ı kendi evinde ağırladığı mücadelede Emenike krizi yaşanmıştı Fenerbahçe’de. Sarı Lacivertlilerin Teknik patronu İsmail Kartal’dan Emenike için basının karşısına geçti ve….

Emenike biraz üzgün geldi ama…

EMRE ATEŞ

>Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 25. Hafta derbi mücadelesinde kendi evinde ağırladığı Beşiktaş’ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe’de maçtan ve galibiyetten daha fazlasıyla sahada yaşanan Emenike krizinin yankıları dillerde dolaştı ki hala da devam ediyor. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Sarı Lacivertlilerin Teknik Patronu İsmail Kartal, bütün oyuncularına sahip çıktığını ve sahip çıkmaya da devam edeceğini belirterek, İngiltere’ye kısa bir süreliğine gidip gelen Emmanuel Emenike’nin toparlandığını iddia etti.

>Can Bartu Tesislerinde yapılan idman öncesinde Basının karşısına geçen teknik adam Kartal, Emenike ile ilgili şu açıklamaları yaptı; “Biraz üzgündü ama zamanında geldi sağolsun. Şimdi toparladı, iyi çalışıyor zaten konuştuk kendisiyle üzgün tabi. Gol atmamanın üzüntüsünü yaşıyor. Gol atsam iyi oynayıp taraftarıma kendimi kabul ettirsem diyor. Bunu hiç kimse istemez. Emenike sonuçta bizim oyuncumuz”

>Emenike’nin iç saha maçlarında oynatılmamasıyla ilgili medyada yer alan haberlere ilişkin bir şeyler düşüneceğini ifade eden teknik adam İsmail Kartal, “Sonuçta bizim sözleşmeli oyuncumuz, şu anda Kuyt ve Meireles sakat futbolcularımız arasında. Her oyuncuyu iyi bir şekilde kullanmalıyız. İnşallah iyi olur duruma bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz