Görüş Bildir

Ergani Gençlik’te Sayın Dönemi

Ergani’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne atanan Turgay Sayın, görev başladı.

Ergani Gençlik’te Sayın Dönemi

Yeni görev yerinde beraber çalışacağı personelleriyle bir araya gelip tanışan Sayın, yeni mesai arkadaşlarına hitaben yaptığı açıklamada, “Doğma büyüme Erganili bir hemşeriniz olarak sizlerle beraber çalışacak olmanın heyecanı içerisindeyim. Sizlerle beraber çok güzel işler yapacağımızı ve ilçemizi hem tesisleşme hem de sportif faaliyetler alanından çok daha iyi yerlere taşıyacağımızı düşünüyorum” dedi.

“EL BİRLİĞİYLE ÇOK ŞEY BAŞARACAĞIZ”

İlçenin sportif alanındaki sorunları çok iyi bildiğini anlatan Sayın, “İnşallah ilçemizin ileri gelenleri ile birlikte ilçede önemli çalışmalara imza atacağız. Ergani ilçemiz aynı zamanda çok önemli bir turizm merkezidir. İlçemizin turizmin yanında sportif alanlarda kalkınması için hep beraber hayret içerisinde olacağız” diye konuştu.

TESİSLEŞMEDE ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATILDI

Ergani’de tesisleşme bazında çok önemli işlere imza atıldığını vurgulayan Sayın, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Erganispor ve Ergani Gençlerbirligi son yıllarda özelikle alt yapıda büyük başarılar kazanarak adından söz ettirmişti. Bundan sonraki süreçte Ergani’nin henüz tanışmadığı diğer spor dalları ile de ilgili çalışmalar yapacağız.”

Sayın, en önemli hedeflerinin ise sporu kentten kırsala, Ergani’nin geniş coğrafyasına yayarak olimpiyatlarda Erganili sporcularında bayrağı dalgalandırması olduğunu ifade etti.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi