Erin Ve Elgörmüş Bandırmaspor’da

Diyarbakırlı Antrenörlere yeni görev. Antrenör Ramazan Erin ve kaleci Antrenörü Erdal Elgörmüş Bandırmaspor’da göreve başladı.

Erin Ve Elgörmüş Bandırmaspor’da

Diyarbakırlı antrenörler Ramazan Erin ve kaleci antrenörü Erdal Elgörmüş, teknik direktör Turhan Özyazanlar’ın yardımcıları olarak Bandırmaspor’da göreve başladı.

GÖREVLERİNE BAŞLADILAR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor’la anlaşmaya varan iki antrenör, Balıkesir'e giderek yeni kulüpleriyle çalışmalara başladı.

Antrenör Ramazan Erin, yaptığı açıklamada, teknik direktör Turhan Özyazanlar’la birlikte Bandırmaspor’da başarılı olmak istediklerini söyledi.

ERİN’TURHAN HOCA İLE ÇALIŞMAKBİZİM İÇİN  BÜYÜK BİR MUTLULUKTUR’

Erin, Bandırmaspor’da görev almanın mutluluğunu yaşadığını ve en büyük mutluluklarının da Turhan Özyazanlar’la birlikte olmak olduğunu kaydetti.

Erin, şöyle dedi: “Turhan hocamızla birlikte olmak ve Bandırmaspor’da görev yapmak bizim için büyük bir mutluluktur. Bu anlamda her zaman yanımızda olan Turhan Özyazanlar’a teşekkür ediyoruz. Yeni kulübümüzde de başarılı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hedefimiz yeni kulübümüzde başarılı olmaktır.”

Kaynak: Diyarbakır Söz