Fenerbahçe, Bursaspor karşısında liderlik peşinde

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’de 27. Haftaya 56 puanla üçüncü sırada giren Fenerbahçe, bu akşam Bursaspor’u konuk ediyor. Sarı Lacivertliler mutlak galibiyeti hedeflerken şampiyonluk yolunda en önemli maçlardan birine çıkıyor. Sarı Lacivertlilerde sadece sakat olan Raul Meireles bu maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, Bursaspor karşısında liderlik peşinde

NAİF DURGUN

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 27. Hafta’da müthiş bir maç oynanacak. Bursaspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe şampiyonluk yolundaki bu önemli maçtan galip çıkmak ve liderliği ele geçirmek istiyor. Sarı Lacivertlilerin hangi kadroyla sahaya çıkacağı ise en çok merak edilen konu. Fenerbahçe Bursaspor karşılaşması ilk 11’leri açıklandığı an sayfamızdan yayınlanacak.

FENERBAHÇE BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe’nin Bursaspor ile yapacağı müthiş karşılaşma bu akşam Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak. Maçın hakemi ise Hüseyin Göçek.

Süper Lig’de kıyasıya şampiyonluk mücadelesi devam ederken, dün akşam Galatasaray’ın Trabzonspor’a yenilmesi sonrası Fenerbahçe bu maçı aldığı takdirde liderliği ele geçirecek. Fenerbahçe’nin 56 puanı bulunurken, maçı aldığı takdirde 59 puana ulaşarak şu anda birinci Beşiktaş’ın ve ikinci Galatasaray’ın 1 puan önünde liderliğe ulaşmak istiyor.59 puanda. Ligin ilk yarısında oynanan Bursaspor Fenerbahçe maçı 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı.

Kaynak: Spor Merkezi