Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde mi?

Üç büyük kulübü çalıştıran tek Türk teknik direktör Mustafa Denizli, 32. haftada oynanacak Galatasaray- Beşiktaş derbisiyle alakalı olarak Maraton’da "Lig tablosuna bakarsak Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi garanti gibi gözüküyor" değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde mi?

Mustafa Denizli Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'u 2-0 yenerek zirve ortaklığını sürdürdüğü karşılaşmanın akabinde Lig TV’deki Maraton programında şampiyonluk yarışıyla alakalı ilginç değerlendirmeler yaptı.

Kahinliğiyle dillere destan olan duayen spor insanı Mustafa Denizli, Şampiyonluk yarışında her şeyin değişebileceğini belirtirken, "Gelecek hafta Beşiktaş ve Galatasaray içeride oynuyor. Bu maçları kazanamazlarsa zaten şampiyon olmasınlar. Bence 33. haftadan 34. haftaya 3 takım değil 2 takım kalacak şampiyonluk için. İçerideki maçlarını kazanmanız gerek. 3 takım da 33. haftaya kadar puan kaybetmez. 33. haftadaki Galatasaray-Beşiktaş maçından her sonuç çıkabilir. Beşiktaş'ın da Galatasaray'ın da kazanması sürpriz olmaz. 5'te 5 yapma ihtimali Fenerbahçe'nin var. Diğer takımdam biri 5'te 5 yapamayacak. Bu tablo Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne direk veya endirekt en yakın takım olduğunu gösteriyor. Eleme grubuna garanti gidecek gibi duruyor" yorumunu yaptı.

Kaynak: Spor Merkezi