Fenerbahçe idmanında gerginlik!

Eskişehirspor karşısında yaşanan puan kaybının ardından morallerin dip yaptığı Fenerbahçe’nin dünkü çalışması sonrası Volkan Demirel ile Emmanuel Emenike arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi.

Fenerbahçe idmanında gerginlik!

Antrenman bitiminde soyunma odasında Emenike’nin neşeli ve ciddiyetsiz tavırları takım kaptanlarından Volkan Demirel’in tepkisini çekti.

"BİRAZ CİDDİ OLALIM BEYLER!

Milliyet’in haberine göre; Kritik haftalara girilirken liderliği kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan başarılı file bekçisi, Nijeryalı oyuncunun bu davranışlarından rahatsız oldu. “Biraz ciddi olalım beyler” diyerek tepkisini yüksek sesle dile getiren Volkan’a Emenike’den karşılık geldi.

"BU LAFI BANA MI SÖYLÜYORSUN?"

Nijeryalı oyuncu, “Bu lafı bana mı söylüyorsun?” cevabını verince ortam iyice alevlendi. Volkan da bunun üzerine “Evet hem sana, hem de buradaki herkese söylüyorum” diyerek takım arkadaşının sorusunu sert bir şekilde yanıtladı.

Bunun üzerine iki futbolcu arasında tartışma büyüdü, söylemler sertleşti. Diğer takım arkadaşlarının araya girmesiyle yaşanan sözlü kavga sona erdi.

EMENIKE, EMRE İLE DE SORUN YAŞAMIŞTI

Emmanuel Emenike buna benzer tavrı birinci kaptan Emre Belözoğlu ile de yaşamıştı. Ligin ilk yarısında ikili saha içinde tartışmıştı. Ardından Emre Belözoğlu, Emenike ile gerginliği bitirmek istese de Nijeryalı futbolcunun daha da tepkisini çekmişti.

Kaynak: Spor Merkezi