Fenerbahçe'ye Alper Potuk'tan müjde var

Fenerbahçe’nin büyük kozlarından Alper Potuk’un sakatlığı hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Üst adalesinde 2. Derece yırtık tespit edilen Alper bugünkü idmanlarda denenecek.

Fenerbahçe'ye Alper Potuk'tan müjde var

Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasında ezeli rakibi Galatasaray’ı evinde konuk edecek olan Fenerbahçe’de hazırlıklar sürüyor.

>Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın bu maç öncesinde bugün itibarıyla taktik idmanlara ağırlık vereceği öğrenilirken, kafasındaki ilk 11’in de yavaş yavaş netleşmeye başladığı anlaşıldı. Ancak geçtiğimiz günlerde ekstra idmanlar yapan Sarı Lacivertlilerin önemli kozlarından Alper Potuk’un üst adalesinde 2. Derecede yırtığa rastlanması, planları alt üst etmişti. Bugün ise Alper’den sevindirici denecek bir haber geldi.

>Alper Potuk, Galatasaray karşılaşmasına ilk 11’de başlamasa da 18’deki kadroda kendine yer bulabilme ihtimali doğdu.

>KARTAL’IN PLANI                                                

>Sarı Lacivertlilerin teknik patronu İsmail Kartal’ın “Topa sahip olabilirsek, 3 puanı da biz alırız” sözleri kafasındaki oyun planını da ortaya koymuş oldu. Fenerbahçe topun kontrolünü elinde tutup taraftarın da baskısıyla gol bulmaya çalışacak.

>Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasında Fenerbahçe’nin kendi evinde Pazar günü karşılaşacağı ezeli rakibi Galatasaray karşısına şu 11’le çıkması bekleniyor;

>“Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Emre, Kuyt, Emenike, Sow”

Kaynak: Diyarbakır Söz