Galatasaray, Trabzon'a uçtu

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig'in 27. Haftasında Trabzonspor'a konuk olacak Galatasaray Trabzon'a gitti. Trabzonspor Galatasaray maçı 19 Nisan Pazar (yarın) saat 19.00'da Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray, Trabzon'a uçtu

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında, 19 Nisan Pazar (yarın) deplasmanda oynayacağı karşılaşma için Galatasaray bugün özel uçakla saat 17.30’da Trabzon’a havalandı.

Sakat ve eksik oyuncuları olmadığını deklare eden Galatasaray Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak çok sevdiği bir arkadaşını trafik kazasında kaybettiği için çok üzgün olduğunu da söyleyerek şöyle konuştu:

"Sabah yakın arkadaşımı trafik kazasında kaybettim. Allah'tan rahmet diliyorum, başsağlığı diliyorum ailesine. Bahtiyar kardeşim çocukların bize emanettir.

Çok zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Trabzonspor çok güçlü bir takım. Çok koşan, çok mücadele eden ve hücumda çok etkili olan bir takıma karşı oynayacağız. Zorluğunu biliyoruz. Sakatımız yok. Allah'ın izniyle Trabzon'dan galibiyetle dönmek istiyoruz. İnşallah güzel bir futbol olur milyonlarca insan evlerinde iyi bir futbol seyreder. İnsanları üzmeden kırmadan üç puanla döneriz.”


Türk Hava Yollarından kiralanan özel bir uçakla İstanbul’dan Trabzon’a havalanan Galatasaray Futbol Takımı Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de;

"Sezonun en önemli, en zor deplasmanına gidiyoruz Trabzon maçları zor ama hep zevkli olmuştur şampiyonluğu hedefliyorsak puan kaybına tahammülümüz yok. Lider gidip lider döneriz inşallah. Yarış sonuna kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz