Galatasaray, Trabzon'da 3 puan peşinde

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’de 27. Haftaya 58 puanla lider olarak giren Galatasaray, yarın Trabzon’a konuk oluyor. Sarı Kırmızılılar mutlak galibiyeti hedeflerken şampiyonluk yolunda en önemli maça çıkıyor. Cimbom’da 7 futbolcu sarı kart görmesi halinde bir sonraki maçta oynayamayacak.

Galatasaray, Trabzon'da 3 puan peşinde

NAİF DURGUN

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 27. Hafta’da müthiş bir derbi maçı oynanacak. Trabzon deplasmanına konuk olacak lider Galatasaray şampiyonluk yolundaki bu önemli maçtan galip çıkmak ve liderliğini sürdürmek istiyor. Sarı Kırmızılıların hangi kadroyla sahaya çıkacağı ise en çok merak edilenler arasında

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN              

Lider Galatasaray’ın Trabzonspor ile yapacağı derbi mücadelesi 19 Nisan 2015 Pazar günü (Yarın) Avni Aker Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak. Maçın hakemi ise Ali Palabıyık.

Süper Lig’de kıyasıya şampiyonluk mücadelesi devam ederken, lider Galatasaray Fenerbahçe’nin 2 Beşiktaş’ın ise 3 puan önünde 58 puanda. Ligin ilk yarısında oynanan Galatasaray Trabzonspor maçı Trabzonspor’un 3-0’lık galibiyetiyle sonlanmıştı. O maçta takımın başında Prandelli vardı.

GALATASARAY TAM TAKIM

Lider Galatasaray, sakatlarının da iyileşmesi sonrası uzun bir aradan sonra tam takım olarak bir lig maçına hazırlanmış durumda.

MELO, SNEİJDER VE BURAK FORMA GİYECEK

Bel fıtığı ameliyatı olan Felipe Melo, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Manisaspor maçında yeniden sahalara dönmüş, antrenmanda sakatlık geçiren Wesley Sneijder ise takımla çalışmalara yeniden başlamıştı. Burak Yılmaz ve Semih Kaya'nın da iyileşmesiyle birlikte teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yüzü güldü.

7 FUTBOLCU SARI SINIRINDA

Trabzonspor maçı öncesi Sarı Kırmızılılarda 7 futbolcu sarı kart görmesi halinde bir sonraki hafta kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek. O 7 futbolcu şu isimlerden oluşuyor;

Semih Kaya, Felipe Melo, Alex Telles, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Hamit Altıntop ve Wesley Snejder.

Kaynak: Diyarbakır Söz