Galatasaray’a Prandelli şoku

Galatasaray, bir türlü Prandelli’den kurtulamıyor. Galatasaray’ın eski teknik direktörü Prandelli’nin ve yardımcılarının, alacaklarının ödenmesi için anlaşmazlık çıkınca CAS’a başvuruda bulunuldu.

Galatasaray’a Prandelli şoku

 Sarı Kırmızılıların eski patronu Ünal Aysal'ın başkanlığı döneminde, yıllık 2 milyon 295 bin Euro garanti ücret karşılığında 2 yıllık sözleşme imzaladığı Cesare Prandelli, Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçlar nedeniyle yeni Başkan Duygun Yarsuvat yönetimi tarafından kulüpten yollanmıştı. Mukavele süresinin tamamını kapsayan ücretlerin ödenmesini bekleyen Prandelli, bu isteği geri çevrilince sarı-kırmızılı kulüp ile arasındaki anlaşmazlığı CAS'a taşımış oldu.

>Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'nin KAP’a bildirdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi;

>"Sözleşmelerinin süresinden önce feshedilmiş olduğu gerekçesi ile futbol takımımızın eski teknik direktörü Cesare Prandelli ve yardımcıları Renzo Casaletto, Giambattista Venturati, Gabriale Pin, Silvia Berti ve Vincenzo Di sözleşmesel alacaklarının tahsili talebiyle CAS'a başvuruda bulunmuşlardır. CAS'taki yargılanmaya ilişkin gerekli olan işlemlere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler