Galatasaray'da artık Başkan Dursun Özbek!

Galatasaray'ın 36. başkanı Dursun Özbek oldu. Peki, Dursun Özbek kimdir, Kaç yaşında, hangi mesleği yapıyor? İşte ayrıntılar…

Galatasaray'da artık Başkan Dursun Özbek!

"Yeni değil yine Galatasaray, daima Galatasaray!" sloganıyla yola çıkan Dursun Özbek, 2800 oy alarak Galatasaray Spor Kulübü'nün 36. başkanı seçildi. Peki Dursun Özbek kimdir? Kaç yaşında? Hangi mesleği yapıyor? Dursun Özbek'in vaatleri.

Haber Türk’ün haberine göre; Galatasaray Kulübü'nün olağan genel kurulunda oy sayma işlemi tamamlanırken, sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı açık oy farkıyla Dursun Özbek oldu.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen genel kurulda üyelerin oylarını kullandığı 15 sandıkta da sayım sonuçlandı. Genel kurul üyelerinden 2 bin 800 oy alan Dursun Özbek yeni başkan olurken, diğer adaylardan Turgay Kıran'a 534, Ahmet Özdoğan'a ise 442 oy çıktı. Ayrıca, toplam 3 bin 842 oyun kullanıldığı seçimde, 66 oy da geçersiz sayıldı.

Dursun Özbek yaptığı açıklamada, "Asıl kutlamayı taraftarlarımızla birlikte şampiyonluğu kazanınca yapacağız. Şahsıma ve ekibime en büyük değerimizi; Galatasarayımızı yönetme emanetini teslim eden Genel Kurul üyelerimize teşekkür ediyorum. Çok değerli görev, size verdiğimiz sözlerin arkasında duracağız ve çalışacağız. Galatasaray'ı her manada başarıya ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Ali Sami Yen'den Duygun Yarsuvat'a kadar, Galatasaray'ı buraya getiren 35 başkanımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben seçimi kazandım. Sıra hep beraber Galatasaray'a kazandırmakta. Her zaman sportif başarının arkasındayız" diye konuştu.

Özbek, konuşmasını "Re re re ra ra ra Galatasaray Galatasaray Cimbom bom" tezahüratı yaparak tamamladı.

Kaynak: Spor Merkezi