Galatasaray'dan ince gönderme: O kek kalıpları satışta!

2014-2015 sezonuna başlarken 4. Yıldız hedefini belirtmek maksadıyla yıldızın içine giren Galatasaray’lılar alay konusu olmuş ve o yıldızlar kek kalıplarına benzetilmişti ezeli rakipleri tarafından. Galatasaray sezonu şampiyon olarak tamamlayınca işte o kek kalıpları satışta diye açıklama yaptı ve ezeli rakiplerine ince bir göndermede bulundu.

Galatasaray'dan ince gönderme: O kek kalıpları satışta!

Galatasaray sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ezeli dostlara ve ezeli rakiplerine hediye edilebilmesi amacıyla, yıldız şeklinde kek kalıplarının satışa sunulduğunu duyurdu.

Galatasaray, sezon başında, 4. yıldız amacıyla girdikleri sezonun takım fotoğrafı için, yıldız şeklindeki bir platformda poz vermişti. Ezeli rakipleri de bu fotoğrafı kullanarak, o platformu kek kalıbına benzetmiş ve sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı ki hatta capslere bile konu olmuştu.

Ama 20. Şampiyonluğun ve 4. yıldızın gelmesi üzerine, Galatasaray, Facebook hesabından bir paylaşımda bulundu, yıldız şeklindeki kek kalıplarının, kulüp mağazasının internet sitesi üzerinden satışa sunulduğunu duyurdu. Sarı kırmızılıların satış sloganı ise, ezeli rakiplerinin "Hedef 1 milyon Üye" projesine ince bir gönderme yaptıkları, "Hedef 1 milyon Kek Kalıbı" oldu.

İşte o açıklama;                                                 

"4. Yıldıza Özel Kek Kalıplarımız gsstore.org'da sizleri bekliyor! #Hedef1MilyonKekKalıbı"

Kaynak: Spor Merkezi