Galatasaraylılar Şampi’liği doyasıya kutladı!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasındaki derbi mücadelesinde Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etmeyi başaran Galatasaray'ın coşkulu taraftarları hem galibiyeti hem de şampi'liği doyasıya kutladı. Eğer Pazartesi akşamı Fenerbahçe İstanbul Başakşehir maçından beraberlikle veya mağlubiyetle ayrılırsa Galatasaray Şampiyon olacak, kazanırsa haftaya Çaykur Rizespor'u mağlup ederek şampiyon olmak isteyecek.

Galatasaraylılar Şampi’liği doyasıya kutladı!

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Galatasaray'ın taraftarları, galibiyeti coşkuyla kutladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, karşılaşmanın oynandığı Türk Telekom Arena çevresinde meşaleler yakarken, havai fişekler atıldı. Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde eden sarı-kırmızlı takımın taraftarları maçın ardından stat çıkışında duygularını dile getirdi. Taraftarlar, önemli bir galibiyet alarak şampiyonluk yarışında sona yaklaştıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Taksim'de galibiyeti kutladı                   

AA’nın haberine göre; Karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar Taksim'de toplanarak galibiyeti kutladı. Galatasaray şampiyonluk yolunda bu akşam önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Galatasaray'ın derbi maçtan 2-0 galip ayrılmasının ardından sarı-kırmızılı taraftarlar da Taksim Meydanı'nda toplantı. Tezahüratlar eşliğinde Taksim'de yürüyen yüzlerce Galatasaray taraftarı galibiyeti doyasıya kutladı. Taraftarlar yürüyüşün ardından dev Galatasaray bayrağı ile poz verdi.

Hakkari'de büyük coşku                                 

Galatasaray'ın TT Arena’da Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla yenmesinin ardından maçın bitiş düdüğüyle birlikte Hakkari'de yüzlerce taraftar sokağa döküldü. Hakkari Kent merkezindeki Bulvar Caddesi'nde toplanan Galatasaraylı taraftarlar, havai fişek atıp araçlarla sevinç turları attı. Bazı taraftarlar ise caddeyi trafiğe kapatıp , galibiyeti kutladı. Yaklaşık 1 saat süren kutlamalarda bazı vatandaşlar balkonlarından taraftarlara destek verdi.

Muş'ta coşkuyla kutlandı

Muş’ta da yüzlerce Galatasaray taraftarı sokaklara döküldü. Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan alması, Muş’ta coşkuyla kutlandı. Maçın son düdüğünün çalmasının ardından sokağa dökülen yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar hem derbi galibiyetini, hem de şampiyonluk yolunda alınan önemli 3 puanı yol kapatıp yürüyüşle kutladı. Sokaklarda araçlarla konvoylar yapan ve tezahüratlar eşliğinde yürüyen taraftarlar, İstasyon Caddesinden Dede Parkı’na kadar yürüyüş yaparak kutlama yaptı. Kutlamalardan sonra trafik akışı tekrar normale döndü.

Kahramanmaraş'ta derbi sevinci                                                             

Kahramanmaraşlı Galatasaray taraftarları da galibiyet coşkusunu şehir merkezinde meşale yakarak ve takım marşlarını hep bir ağızdan söyleyerek kutladı. Bazı taraftarlar ise galibiyet sevincini Rabia işareti yaparak kutladı. Galatasaray’ın ezeli rakibi Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etmesiyle Kahramanmaraşlı taraftarları ellerinde takımların bayraklarıyla şehrin en büyük caddesinin yer aldığı Trabzon Bulvarı'nda bir araya geldi. Islıklar ve meşaleler eşliğinde takımlarının sevincine ortak olan Galatasaraylılar, eğlencelerinin ardından araç konvoyu düzenledi. Polis yaşanabilecek olumsuzluklara karşı geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Kutlamalar düzenlenen konvoyun ardından sona erdi.

Kocaeli'de taraftarlar sokağa döküldü

Tüm Türkiye’nin sonucunu merakla beklediği dev derbide kazanan Galatasaray olunca Kocaeli’de derbiyi izleyen Galatasaraylı taraftarlar galibiyeti sokaklarda coşku ile kutladı. Kocaeli’deki tüm kafeleri tıklım tıklım dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar Yasin ve Sneijder’in gollerinde büyük sevinç yaşadı. 90 dakika sonrasında Beşiktaş’ı 2-0 yenerek gülen taraf olan Galatasaray’ın taraftarları, Kocaeli kent merkezinde sloganlar atarak erken şampiyonluk kutlamaları yaptı.

Bitlis'te galibiyet sevinci

Bitlis'te sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara döküldü. Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan alması, Bitlis'te coşkuyla kutlandı. Maçın son düdüğünün çalmasının ardından sokağa dökülen yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar hem derbi galibiyetini, hem de şampiyonluk yolunda alınan önemli 3 puanı kutladı. Sokaklarda araçlarla konvoylar yapan ve tezahüratlar eşliğinde yürüyen taraftarlar, çarşı merkezinde uzun turlar attı.

Kaynak: Spor Merkezi