Görüş Bildir

Gençlerbirliği Trabzonspor’u elinden kaçırdı

Gençlerbirliği kendi evinde konuk ettiği Trabzonspor’u son dakikada elinden kaçırdı. Trabzonspor geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da 90. Dakikada yine Carl Medjani’nin golüyle puanı kaptı. Gençlerbirliği Trabzonspor : 1-1

Gençlerbirliği Trabzonspor’u elinden kaçırdı

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 28. Hafta mücadelesi kapsamında Gençlerbirliği kendi evinde Trabzonspor’u ağırladı. 67. Dakikada 10 kişi kalan ev sahibi ekip 70. Dakikada Tomic’in harika frikik golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı.

TAM 3 PUAN DERKEN, 1 PUANA RAZI OLDU

Ankara ekibi Gençlerbirliği 70. Dakikadan sonra artık kalesini korumaya başladı. Trabzonspor akın akın gelmesine rağmen bir türlü golü bulamıyordu ve 10 kişi kalan Gençlerbirliği maçın bu skorla bitmesini bekliyordu. Ancak Trabzsonspor tıpkı geçen hafta olduğu gibi bu hafta da 90. Dakikada yine Carl Medjani’nin attığı golle zorlu deplasmandan 1 puanı koparmayı başardı. Ve Gençlerbirliği Trabzonspor maçının sonucu 1-1.

Bu skorlarla Trabzonspor 47 puana yükselerek 6’ıncı sırada, Gençlerbirliği ise 36 puana yükselerek 9’uncu sırada yer aldı.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi