Görüş Bildir

Gruptan çıkma şansını kaybetti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Arslan: "Hedefimiz İzmir'den galibiyetle dönmekti ama olmadı. 1 puan alarak gruptan çıkma şansımızı da yitirdik"

Gruptan çıkma  şansını kaybetti
Ziraat Türkiye Kupası G Grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un futbol şube sorumlusu Mehmet Arslan, FBM Makina Balçova Yaşamspor maçında 1 puan alarak gruptan çıkma şansını yitirdiklerini söyledi.

Arslan, yaptığı açıklamada, zorlu geçen deplasmanda sahadan 1 puanla ayrıldıklarını belirtti. "Hedefimiz İzmir'den galibiyetle dönmekti ama olmadı" diyen Arslan, "1 puan alarak gruptan çıkma şansımızı da yitirdik. Matematiksel olarak gruptan çıkma şansımız kalmadı. Eskişehirspor ile kalan son kupa maçımızı kazanıp, grubu en iyi yerde tamamlamak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Tepecikspor ile sahalarında yapacakları lig maçına hazırlandıklarını sözlerine ekleyen Arslan, "Son dört maçımızda önemli sonuçlar aldık. Yakaladığımız bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu nedenle Tepecikspor maçında hedefimiz galibiyet" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi