Hamzaoğlu’nun Kadıköy planı

Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu Kadıköy kriterlerini sıraladı; “Beraberlik yetmez 3 puan istiyorum” dedi.

Hamzaoğlu’nun Kadıköy planı

MUHARREM ALTINDAĞ

Galatasaray Teknik patronu Hamza Hamzaoğlu öğrencilerini Kadıköy’de tarih yazmaya, galibiyet kazanmaya şartlandırıyor.

>Futbolcularıyla dün yapmış olduğu idmanda bir toplantı gerçekleştiren Hamzaoğlu: “Fenerbahçe karşısında beraberliğin iyi sonuç olacağı” görüşünü savunanlardan yakındı.

>Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu öğrencilerine uyarılarda bulunarak; “Biz çok iyi bir takımız, Şükrü Saracoğlu’nda beraberlik için oynayamayız, 4 puanlık bir avantajımız varken Fenerbahçe’yi yenmekten başka çaremiz yok” diye konuştu.

>Manisaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk mücadelesinin ardından basın açıklaması yapan Galatasaray’ın başarılı teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu; “Kadıköy’e beraberlik için değil, kazanmak için gidiyoruz” diye konuştu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu bu düşüncesini futbolcularına da kazımaya çalışıyor.

>Teknik Direktör Hamzaoğlu, “Biz Galatasaray’ız, büyük takımız. Tabii ki Kadıköy’e beraberlik için değil kazanmaya gideceğiz. Beraberliği asla düşünmüyoruz. 1 puan değil, 3 puan istiyorum” diyerek, futbolcularını 3 puanı kazanmaya şartladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler