Görüş Bildir

Hokey Şimdi Tam Zamanı

Türkiye Hokey Federasyonu, "Hokey Şimdi Tam Zamanı" projesi kapsamında Diyarbakır'daki spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunacak

Hokey Şimdi Tam Zamanı
Türkiye Hokey Federasyonu, sporun yaygınlaşması ve altyapının oluşturulması amacıyla hazırlanan "Hokey Şimdi Tam Zamanı" projesi kapsamında Diyarbakır'da kulüplere malzeme desteği sağlayacak.

Hokey Federasyonu Diyarbakır Temsilcisi Veysi Koyun, yaptığı açıklamada, 7 ilde yürütülecek proje çerçevesinde yapılacak malzeme desteği sayesinde çocukların ve gençlerin hokey sporunu tanıma ve bizzat bu sporu tercih etme imkanı bulacağını söyledi.

Koyun, "Bu proje sayesinde, yeni eğitim ekipmanlarıyla geleceğin sporcularının yetişmesinde önemli bir adım atılmış olacak" dedi.

Projeyle gelişim kamplarına katılımların sağlanacağını dile getiren Koyun, sporcuların kampta profesyonel eğitmenlerle bir arada bulunarak onların bilgi ve deneyimlerinden faydalanacağını anlattı.

- "Projeyi yeterince uygulamayan kulüplerden destek geri alınacak" "Bu proje gelecek yılları ve başarıları hedefleyen bir projedir" ifadesini kullanan Koyun, "Kulüplere yapılacak malzeme desteği, hokeye sporcu ordusu yetişmesini sağlayacaktır. Desteğe rağmen projeyi yeterince uygulamayan kulüplerden destek geri alınacak ve başka kulüplere verilecektir" şeklinde konuştu.

Koyun, projeden ilde faaliyet yürüten tüm hokey kulüplerinin ve toplamda 75 sporcunun faydalanacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi